Dreadlord - death mask, pendant of Khaeleth, soulrender
255
Master - crimson death, armour of darkness
chariot
245
Sorceress - dispel scrollx2
150
sorceress - dispel scrollx2
150
5xharpies
55
5xharpies
55
5xDark riders - crossbow
110
5xDark riders - crossbow
110
10xCrossbowmen
110
10xCrossbowmen
110
14xBlack guard- standard of Hag Grief
Tower master - ring of hotek
283
cold one chariot
100
6xshades
102
6xshades
102
2xreaper bolt thrower
200
war hydra
175
DE - radość na 2313
DE - radość na 2313
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
na tym turku ci sie fartneło poniekąd bo nie miałaś nikogo na przeciwko z S7 i więcej dlatego bałbym sie wystawiania BSB na chariocie choć on zwiększa jego szanse przebicia i ułatwia grę z HE
nie zmienia to faktu ze ludzie graja nadal empire kraśkami lightning canonnami(też sie zdaża) ale to i tak coraz mniej liczne armie na turniejach
nie zmienia to faktu ze ludzie graja nadal empire kraśkami lightning canonnami(też sie zdaża) ale to i tak coraz mniej liczne armie na turniejach
hmm... nie udało by sie wrzucic jeszcze jednych harpii?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
S7 niespecjalnie boli. Mnie nigdy nie bolała, dopóki grałem chariotami. Zresztą, najwyżej spadną dwa modele - nic strasznego. A RoH na czarodziejce to słaby pomysł, bo panienki przecież mogą czarować, szczególnie, jak się ściągnie magów przeciwnika. Od czwartej tury już spokojnie mozna rzucać pociski, czy co tam innego się wylosuje.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Zgadzam sie z Jankielem. To dwa strzały mniej po hydrach.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...