WI - pożyczki
WI - pożyczki
Czas zaczac szukania modeli...
Pozyczę hydre + 5 cokow z muzykiem + 5 dark riderow
Moge w zamian użyczyć 2 bolce/blackguardow/kociol. lub standardowa zaplata w zlotym napoju.
Pozdrawiam
Pozyczę hydre + 5 cokow z muzykiem + 5 dark riderow
Moge w zamian użyczyć 2 bolce/blackguardow/kociol. lub standardowa zaplata w zlotym napoju.
Pozdrawiam
Mógłby jakiś krasnoludzki brat poratować mnie:
- klopą #1
- klopą #2
- organkami
- 10 kuszolami?
Gwarantuję, że przysługa nie pójdzie w niepamięć i zostanie wynagrodzona w browarach, jogurtach czy inszym świństwie
Sam coś mogę pożyczyć z krasiów, VC albo ewentualnie wymarudzić od współgracza jakieś imperium czy danony.
- klopą #1
- klopą #2
- organkami
- 10 kuszolami?
Gwarantuję, że przysługa nie pójdzie w niepamięć i zostanie wynagrodzona w browarach, jogurtach czy inszym świństwie
Sam coś mogę pożyczyć z krasiów, VC albo ewentualnie wymarudzić od współgracza jakieś imperium czy danony.
Potrzebuję 2 gigantów !!! Złoty trunek gwarantowany !!!
" Niech wygra ten, kto ma więcej szczęścia w kościach!!! "
Oprócz Twoich 2 potrzebuję jeszcze 2 :p
" Niech wygra ten, kto ma więcej szczęścia w kościach!!! "
- morgan10005
- Falubaz
Yuby zjebałeś efekt zaskoczenia
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mogę ci jeden pożyczyć, ale mi napisz w piątek pm dla przypomnienia.Kalesoner pisze:Hej, potrzebuję 3 rydwanów WoCh.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..