![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nagle się cieszę, że sędziuje, a nie gram na Bazyliszku.
z tego o co mi chodzilo to 2x shadow lub death i shadow to jeden wybor. 2 cauldrony (choc to imo slaby pomysl ale nie o to chodzi) to tez 1Jankiel pisze: Jak rozumiec ten zapis? Jak mam maga z death i drugiego z shadow to jest jeden wybór czy dwa? A jak mam 2x małego z shadow? Ew. dwa cauldrony?
bylo glosowanie i wynik 4:1Chadeków nie ma wcale czy jest jeszcze szansa ?
Czyli nie ? Szkoda bo klimatyczna armijka... Ale tym samym mam rok na dopracowanie zabawek...Shino pisze:z tego o co mi chodzilo to 2x shadow lub death i shadow to jeden wybor. 2 cauldrony (choc to imo slaby pomysl ale nie o to chodzi) to tez 1Jankiel pisze: Jak rozumiec ten zapis? Jak mam maga z death i drugiego z shadow to jest jeden wybór czy dwa? A jak mam 2x małego z shadow? Ew. dwa cauldrony?bylo glosowanie i wynik 4:1Chadeków nie ma wcale czy jest jeszcze szansa ?
ja bym je dopuscil.
wrzucil, ze iron demon sie liczy jako maszyna, chalice jako 2 pd i tak je zostawil
To i tak więcej niż standardowa jedna...Lazur pisze:Zmierzamy w kierunku tego żeby każda armia miała z góry ułożone rozpiski A i B i tym trzeba zagrać. Dlaczego aż dwie? Żeby ludzie nie marudzili że wyboru nie ma przy składaniu armii.
Idioci muszą pograćShino pisze: 6) Vampire Counts
In the revision. Will be during the next draft
Shino pisze: 9) Tomb Kings
+3pd per phase, +200 points
Basiu, klęknij i ssijswieta_barbara pisze:Placz, placz, mala dziewczynko :]Malin pisze:Powiem wprost, chyba kogoś ostro popierdoliło
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
byla to armia tak niezwykle klimatyczna i slaba jak inne ze stormu.dajcie jeszcze kilka ograniczeń i wrócimy do starych dobrych czasów kiedy demony były kilmatyczną armią rodem ze Storm of Chaos.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
+1 Przekonałeś mnieLipti pisze:Jedyne dwa plusy jakie widzę to:
1) niedługo sobie kupie tanio całą armię demonów,![]()