huh. jakoby kobieta wyjechała, ja szkoly nie mam, a mam ostatnie wolne kilka dni ze przed rejsem cisne ile moge. jak maly samochodzik. fajnie jest bo jak jedna figurka mi sie znudzi to siadam do drugiej itd.
bede tu wrzucał kolejne wipy 4 marines, wszytskie figsy ida do jedego klienta wiec moge sobie pozwolic na male zmiany w kolejnosci
pozdrawiam.
i do tego jeszcze pan kapelan
Ostatnio zmieniony 7 lip 2008, o 20:27 przez Siasek, łącznie zmieniany 6 razy.
Nie podobają mi się zupełnie buty. Takie jakies... Hym no to nie to I mógłbs dodac koloru malując rurki na napierśniku np na czerwono (tzn te przerwy miedzy złotymi obreczami)
BIe wiem czy nie za szybko lecisz z tym modelem. Zadrapania sredniow ygladaja - sa za duze. O ile na napiersniku fajnie wygladaja to na rekach i nogach sa juz ble (szczegolnie na prawej z tylu).Popraw, bo szkoda modelu
Skąd przekonanie, że zadrapania, odrapania, odpryski, etc. mają kształt linii? I w większości przypadków biała kreska zaznaczająca krawędź powierzchni farby jest conajmniej tak gruba jak "cień" zadrapania, a przecież to tylko cienka powłoka lakieru.
uh. ostatnio mam strasznie malo czasu na malowanie. strasznie duzo roboty po remoncie w domu, do tego panna wrocila z nad morza i trzeba sie zajac kobietą. no ale. cos za cos
to chyba moj ost. up przed wyjazdem bo po jutrze z rana jade do pracy na mazury.
rapta, te zadrapania na prawym reku o ktorych mowiles, to niestety juz jest zerzba figurki a nie moj czyn. figurka ma ustawowo tam to tak zrobione a ja nic nie poradze. moge najwyzej tą linie jasna co to podkresla zrobic ciensza, ale to nie wiele da.