Wklejanie zdjec do tresci postow
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wklejanie zdjec do tresci postow
Czy moglbym prosic o dwa slowa o tym jak wklejac zdjecia w tresci postow na forum. Probowalem wczoraj cos wrzucic ale nie za bardzo mi wychodzilo:( (nawet jak wkleilem obrazek/ zdjecie do worda to copy/paste nie dzialalo, z kolei PrintScreen dziala calkiem srednio i zdejmuje tylko ekran a nie cale zdjecie)
Sprawa jest dosyć skomplikowana... Jeśli masz Mozillę, to wchodzisz w narzędzia > opcje > treść >odznaczasz "pobieraj obrazki automatycznie"> Wchodzisz na forum > uploadujesz obrazek na Myspace'a > wklejasz link w poście.
Jeśli chcesz zrobić to poprawnie i 100x szybciej niż powyżej, to po prostu uploadujesz zdjęcie na speedyshare, albo inny dowolny server, w treści posta wklejasz bezpośredni link do obrazka i umieszczasz go między takimi fajnymi ramkami zazwyczaj działa.
Pozdro
Aff... Kruti mnie ubiegł -.-
Jeśli chcesz zrobić to poprawnie i 100x szybciej niż powyżej, to po prostu uploadujesz zdjęcie na speedyshare, albo inny dowolny server, w treści posta wklejasz bezpośredni link do obrazka i umieszczasz go między takimi fajnymi ramkami zazwyczaj działa.
Pozdro
Aff... Kruti mnie ubiegł -.-
Imageshack, Photobucket, fotosik. Jeśli mało zdjęć to polecam to pierwsze, jeśli dużo to rób sobie album na photobuckecie.
Fajnie, że ktoś załozył taki temat, ja też próbowałem, zameszac zdjecia, ale mi nie wychodziło.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Musisz skopiować adres obrazka a nie strony, kliknij prawym na obrazek i później kopiuj adres obrazka.
http://i1.fmix.pl/fmi2913/71b750e90016d4d548935460
http://i1.fmix.pl/fmi2913/71b750e90016d4d548935460
bo to nie jest bezposredni link do obrazka tylko jakis generowny osobliwy zestaw znaczkow. Zaloz sobie konto na photobucket.com. Tam bedziesz mial pod kazdym zamieszczonym zjdeciem adres nawet z dodanym tagiem IMG, wiec wystarczy ctrl+c -> ctrl+v.