Moderator: Ziemko
Głowy niedaje ale chyba styczniowy FaQ GW do zasad w którym to omówiono to na przykładzie 1 z metala.Lasti pisze:Crus, mógłbyś to znaleść? Gdzie to dokladnie jest?Crusader pisze:Od faqua jakiegos niedawnego trzeba losować bodajże w co wali jedynka z nurgla jak sie w ridden monsters nawala. Wiec priest nie schodzi tak szybko. No chyba ze tak graliscie i miales pecha
pozdro
Akurat tu się mylicie bo w historii lizaków jest bardzo wyraźny okres przybycia Marco Colombo do Lustrii w 1492 roku. I użyczał broni prochowych w potyczkach z DElfami, więc chłopaki działa DoW w lizakach jest jak najbardziej na miejscu i wpasowuje się w historię. Natomiast ja lubię utrzymywać czystość armii, moich bestii też nie łączyłem z mortalami i demonami, ale to co innegoRakso_The_Slayer pisze:Canon DoW w lizakach... totalny brak klimatu... ZERO... już pod PG podchodzi że aż ból...
ja nie mówię nie armatom, po prostu utrzymanie prochu w suchym stanie może być problematyczne dla dżunglowo-wilgotnych jaszczurek. Ale dzięki tej histori z Marco Colombo będe miał wyjaśnienie jakbym chciał nająć sobie kuszników w rare'ach bo aktualne rejry nie w smakCrusader pisze: Akurat tu się mylicie bo w historii lizaków jest bardzo wyraźny okres przybycia Marco Colombo do Lustrii w 1492 roku. I użyczał broni prochowych w potyczkach z DElfami, więc chłopaki działa DoW w lizakach jest jak najbardziej na miejscu i wpasowuje się w historię.