Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
Nie powiem kto zrobil Saurusa z markiem Khorna
No offence
No offence
nie widzę żadnego offence'a z twojej strony, no sam mówiłeś że to fest pomysł, niestety ograniczyli mnie z moim pokręconym pomysłem pozostało mi zrobić zwykłego saurusa undivied nie mam nic do cannonów w lizakach puki nie ma to podstawionego dobrego klimatu
ps. czekam na zdjęcia twojej konwersji Cannon of Gods
ps. czekam na zdjęcia twojej konwersji Cannon of Gods
Mam pomysl zeby armata byla czyms w stylu działa Gaussa... Cos wymysle xD
Głowy niedaje ale chyba styczniowy FaQ GW do zasad w którym to omówiono to na przykładzie 1 z metala.Lasti pisze:Crus, mógłbyś to znaleść? Gdzie to dokladnie jest?Crusader pisze:Od faqua jakiegos niedawnego trzeba losować bodajże w co wali jedynka z nurgla jak sie w ridden monsters nawala. Wiec priest nie schodzi tak szybko. No chyba ze tak graliscie i miales pecha
pozdro
Otóż czar pozwala wybrać dowolny wrogi MODEL ale zgodnie z logiką GW i ich zasadami smok z jeżdzcem to 1 model więc niemożesz wybrać w co leci pocisk tylko losujesz, zdaje się że 1 z nurgla analogicznie[/b]
Akurat tu się mylicie bo w historii lizaków jest bardzo wyraźny okres przybycia Marco Colombo do Lustrii w 1492 roku. I użyczał broni prochowych w potyczkach z DElfami, więc chłopaki działa DoW w lizakach jest jak najbardziej na miejscu i wpasowuje się w historię. Natomiast ja lubię utrzymywać czystość armii, moich bestii też nie łączyłem z mortalami i demonami, ale to co innegoRakso_The_Slayer pisze:Canon DoW w lizakach... totalny brak klimatu... ZERO... już pod PG podchodzi że aż ból...
@Lasti - tak jak Drako napisał jakiś styczniowy chyba, w kazdym razie niedawny i wazny i obszerny był ten faq. To ten gdzie jest , że jak heros wyszarzowuje z oddziału to stand and shoot idzie w oddział i ten że hydra podczas szarzy jest spowolniona przez teren
pozdro
ja nie mówię nie armatom, po prostu utrzymanie prochu w suchym stanie może być problematyczne dla dżunglowo-wilgotnych jaszczurek. Ale dzięki tej histori z Marco Colombo będe miał wyjaśnienie jakbym chciał nająć sobie kuszników w rare'ach bo aktualne rejry nie w smak .Crusader pisze: Akurat tu się mylicie bo w historii lizaków jest bardzo wyraźny okres przybycia Marco Colombo do Lustrii w 1492 roku. I użyczał broni prochowych w potyczkach z DElfami, więc chłopaki działa DoW w lizakach jest jak najbardziej na miejscu i wpasowuje się w historię.
Rakso brakiem klimatu jest wystawienie Mengili w rarach u lizaków
Jak znadje moj 5 ed podrecznik to wam streszcze
Mowcie co chcecie , dla mnie tylko Tichi Huichi Raiders pasuja z Dow do lizakow...
Z innej beczki...
Ma ktos pomysl jak skonwertowac Blade of Realites na koksie na Carnim?
Ma ktos pomysl jak skonwertowac Blade of Realites na koksie na Carnim?
Pomysl z plastikiem mysle , ze jest bardzo dobry przemysl to Lasti.