|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
doomdiver
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 18 sty 2016, o 13:53 |
|
Oszukista |
 |
Dołączył(a): 25 sie 2012, o 10:04 Posty: 873 Lokalizacja: Warszawa
|
Gra się 1 na 1, wlasnie gra z człowiekiem jest pozbawiona tych mankamentów sztucznej inteligencji, o kotrych piszesz. Jednak ciężko trafic na kogos konkretnego. Gra się ta zama banda kotra miałeś w kampanii solowej, albo można stworzyć nowa, żeby rating się zgadzal. Jak będziesz miał cheć sprobowac to daj znac.
|
|
Góra |
|
 |
Jan z Czarnolasu
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 3 mar 2016, o 01:01 |
|
Mudżahedin |
 |
Dołączył(a): 8 paź 2008, o 17:09 Posty: 254 Lokalizacja: Provinz Posen
|
Do piątku promocja na Steamie -50%. Mordheim można nabyć za niecałe 20 euro. Jakby ktoś chciał umówić się na gierkę to zapraszam do mojej grupy na facebooku: https://www.facebook.com/groups/137292316328186/
_________________ Nikt nie da nam zbawienia.
Kupię Leśne Elfy z III-V, Dark Riderów VI i VIII ed, Ellyrian Reavers z Wyspy Krwii, Scarloc's Archers z szerokimi portkami, figurki With Hunterów, dziwki-zombie Malifaux, Witch Elves z V i VI ed, championa korsarzy z toporem i obciętą głową z VI ed
|
|
Góra |
|
 |
Inferno
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 23 kwi 2016, o 22:01 |
|
Falubaz |
 |
Dołączył(a): 24 gru 2006, o 22:48 Posty: 1115 Lokalizacja: Białystok
|
Gra ktoś w to jeszcze? Potrzebuje pomocy
|
|
Góra |
|
 |
dzikki
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 7 maja 2016, o 15:22 |
|
Kretozord |
 |
|
Małe odświeżenie. 14 h Mordki za mną. Gram skavenami. Nie mam pojęcia jaka gra była na początku teraz nie jest źle. Całość rozgrywki wymaga przemyślanych ruchów - kogo wysłać na kogo, gdzie się ustawiać, które cele zaliczać jako pierwsze i co zbierać. Montowanie wyposażenia też nie jest najgorsze - trzeba przemyśleć jaką grę chcemy prowadzić, czy potrzebujemy powolnego, ale wytrzymałego szczura a może lekko ubranego, ale zwinnego. Jak na razie straciłem dwóch, w tym jednego boleśnie, bo z wyższym poziomem a jeden stracił rękę. Komputer wydaje się mieć statystyki po swojej stronie co zmusza do wyławiania jego postaci a nie czekania aż cała banda nam się zwali na głowę - bo gdy kilku nas zatrzyma reszta potrafi ostrzelać z wyższych pozycji. Miałem też spotkanie z ogrem i dziękuje. Gdyby nie to, że w misji kampanii dają nam do dyspozycji zabójcę to walka wymagała by poświęcenie (dosłownego) z dwóch-trzech szczurów. Można rozwijać umiejętności, wysyłać spaczeń do różnych grup, sprzedawać niepotrzebne wyposażenie itp itd. Oczywiście nasi nie walczą za darmo i trzeba ich opłacać. Podobnie jak ich leczenie. Mam nadzieję, że gra się będzie rozwijać.
_________________ ""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
|
|
Góra |
|
 |
doomdiver
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 7 maja 2016, o 17:28 |
|
Oszukista |
 |
|
Na ogra masz ratogra, jest jescze bardziej przerazajacy:) Grałem od wczesnej wersji i musze przyznac, ze w okresie kiedy mozna bylo stosowac w rozgrywce roznego typu wybuchowe mikstury wspominam jako najlepszą wersję. Mechanika była juz dosć dobrze opracowana a mikstury dawaly duzo ciekawych moliwosci - np. blokowanie przeciwnika w waskich przejsciach i bombarowanie go olejem zapalajacym. Niestey, w finalnej wersji gry zrezygnowano z mikstur. Obawiam sie, ze gra roziwjac się juz nie bedzie. Nawet tuz po premierze znalezienie kogos do wspolnej gry po sieci graniczylo z cudem. Jak bedziesz chail zagrac jakąs bitweke albo nawet kampanie, naljepiej calkiem swiezymi bandami daj znac. Chetnie wroce do Mordheim 
|
|
Góra |
|
 |
dzikki
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 7 maja 2016, o 18:42 |
|
Kretozord |
 |
|
Pomęczę trochę jeszcze szczurzy a na świeżo będę chciał sisterki zgarnąć - wtedy się jakoś odezwę ;]
_________________ ""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
|
|
Góra |
|
 |
doomdiver
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 27 cze 2016, o 15:19 |
|
Oszukista |
 |
|
Weszla nowa banda - Witch Hunters. Ktos juz moze testowal i chce podzielić sie wrazeniami?
|
|
Góra |
|
 |
minority
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 27 cze 2016, o 21:45 |
|
"Nie jestem powergamerem" |
|
Mam pytanko, czy gra jest warta zakupu?
|
|
Góra |
|
 |
doomdiver
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 27 cze 2016, o 22:00 |
|
Oszukista |
 |
|
Jest, pod warunkiem ze masz z kim grac po sieci(możesz się odezwac to się umówimy na jakies rozgrywki) albo zadowala Cie tylko granie solowej kampanii.
|
|
Góra |
|
 |
Stan
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 27 cze 2016, o 22:28 |
|
Niszczyciel Światów |
 |
|
Teraz na steam za 16 euro. Witch Hunterzy to dlc za 7,5 euro! Za dodatkowe postaci do band trzeba bulić po 1,33 euro.
|
|
Góra |
|
 |
Bobson
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 3 lis 2016, o 09:44 |
|
Masakrator |
 |
Dołączył(a): 9 maja 2012, o 13:08 Posty: 2141 Lokalizacja: Warszawa
|
|
Góra |
|
 |
Lechu
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 8 lis 2016, o 21:21 |
|
Kretozord |
 |
Dołączył(a): 17 lip 2012, o 15:24 Posty: 1863 Lokalizacja: Warszawa
|
|
Góra |
|
 |
doomdiver
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 12 lis 2016, o 18:25 |
|
Oszukista |
 |
|
Nie ma takiej opcji. Grasz kampanie solo, pakujesz druzyne, kotra mozesz pograc w sieci przeciwko druzynom innych graczy. Bradzo ciezko jednak znalezc przeciwnikow. W wersji beta lamusy jak zaczynaly przerywać nagminne wychodzily w trakcie walki z serwera. Teraz taka akcja konczy sie automatycznym OOA dla wszytskich czlonkow warbandu wiec chyba boją sie grać 
|
|
Góra |
|
 |
Nerdhub
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 4 gru 2016, o 10:51 |
|
|
Mi grało się w to bardzo przyjemnie, ale z jakiegoś powodu już nie grywam, może dlatego, że jest mało grywających online, może dlatego, że mam za dużo pracy, a i rzeczy do zrecenzowania sporo. Polecam reckę Mordheim: http://nerdhub.pl/mordheim-city-of-the- ... enzja-gry/
|
|
Góra |
|
 |
Jasiuuu
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 9 sty 2017, o 13:57 |
|
Undead, Flying, Lucky Git |
 |
|
Jakby ktoś na ps4 grywa w mordke to zapraszam na sparing  , port jest niczego sobie stara dobra mordka, szkoda tylko że map nie ma zbyt wiele ale od dziecka i tak o tym marzyłem : ] @jasiekuuu
Góra |
|
 |
Manfred
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 9 mar 2018, o 13:32 |
|
Postownik Niepospolity |
 |
Dołączył(a): 18 gru 2006, o 00:23 Posty: 5818 Lokalizacja: Nemezis - Troll Knights
|
Warto kupić ? Rozważam to lub Vermintide II
|
 |
jawor
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 9 mar 2018, o 21:04 |
|
Oszukista |
 |
Dołączył(a): 1 kwi 2012, o 10:05 Posty: 786 Lokalizacja: Animosity Szczecin, Poznań
|
Moim zdaniem warto, solidne 8/10. Wciąga na długie godziny i deweloperzy ciągle ją wspierają.
|
 |
Manfred
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 10 mar 2018, o 08:21 |
|
Postownik Niepospolity |
 |
Dołączył(a): 18 gru 2006, o 00:23 Posty: 5818 Lokalizacja: Nemezis - Troll Knights
|
Zależy mi na graniu Online, da się znaleźć przeciwnika ?
|
 |
jawor
|
Tytuł: Re: Mordheim: City of the Damned na PC ! Napisane: 11 mar 2018, o 20:11 |
|
Oszukista |
 |
Dołączył(a): 1 kwi 2012, o 10:05 Posty: 786 Lokalizacja: Animosity Szczecin, Poznań
|
Niestety nie wiem jaka jest sytuacja aktualnie  , sprawdź może w statystykach steama.
|
 |