Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008
Okej.
z ogloszen parafialnych: do sponsorów dołącza Faber i Faber. Wszystkich prosze o podanie ID - do mnie na PW najlepiej, albo razem z rozpiska wyslana na adres: front-wschodni@tlen.pl
z ogloszen parafialnych: do sponsorów dołącza Faber i Faber. Wszystkich prosze o podanie ID - do mnie na PW najlepiej, albo razem z rozpiska wyslana na adres: front-wschodni@tlen.pl
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Niestety nie będe mógł się pojawić na turnieju,a szkoda bo zapowiada się naprawdę fajnie.
Kamil z Olsztyna
Kamil z Olsztyna
Kończymy własnie rozmowy z ostatnimi sponsorami Turnieju. Łączna kwota nagród na turnieju wyniesie ok 1400zł
Myślę że bedziecie zadowoleni
Na dniach przyporządkowane zostaną nagrody za poszczegolne miejsca.
Pozdro!

Myślę że bedziecie zadowoleni

Pozdro!
A za ostatnie miejsce coś jest?
Bo właśnie kminie jajcarską rozpiskę TK na ikoniście i 2x10 carrionów i chciałbym dostać coś( o prócz masakr).
Bo właśnie kminie jajcarską rozpiskę TK na ikoniście i 2x10 carrionów i chciałbym dostać coś( o prócz masakr).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Mam nadzieje że to nie siuśki.Siweusz pisze: i złocisty płyn.
Piwa nie pije.Jestem abstynentem.Ale dzięki za uznanie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Okej, dzisiaj moge juz zarzucic obiecywany update nagród:
I miejsce:
- Bon na 230 zł do wykorzystania na figurki
- Puchar, dyplom, i uscisk ręki organizatorów
- Walizka GW
- Army Book
- VC vampire Lord
- Plakat
II miejsce:
- Bon na 135 zł do wykorzystania na figurki
- Army Book
- VC Crypt Ghouls - box
- Grave Guards - blist.
- Plakat
III miejsce:
- Bon na 35zł do wykorzystania na figurki
- Army Book
- Warhamer Rules Case
- WFB Counter Set
- Plakat
Miejsca IV-VI:
- Blister (do wyboru z: Fell Bats, Wardancers, Dragon Prince, Furies, Chameleon Skinks, Squig Hoppers)
- Uścisk ręki organizatorów
- Miarka GW
- Kostki do gry
- Plakat
Miejsca VII-X:
- Miarka GW
- Plakat
Klimaciarz turnieju:
- Blister (do wyboru z: Fell Bats, Wardancers, Dragon Prince, Furies, Chameleon Skinks, Squig Hoppers)
- Dyplom i uścisk ręki organizatorów
- Box 10 ghouli
- Saszetka na kostki
- Miarka GW
- Plakat
Ostatnie miejsce:
- Uścisk ręki organizatorów i poklepanie po plecach, a także nagroda niespodzianka sponsorowana przez Inferno
- Miarka GW
- Plakat
Ponadto wsród wszystkich graczy, którzy zostaną na rozdanie nagród a nie zostali jeszcze do tej pory nagrodzeni rozlosowany zostanie kolejny blister, farbka, i plakaty
Także zachęcam do przyjazdu na turniej, gdyż przy odrobinie szczęscia spokojnie zwróci się ten wkład 7zł na wejściowke...
I miejsce:
- Bon na 230 zł do wykorzystania na figurki

- Walizka GW
- Army Book
- VC vampire Lord
- Plakat
II miejsce:
- Bon na 135 zł do wykorzystania na figurki

- Army Book
- VC Crypt Ghouls - box
- Grave Guards - blist.
- Plakat
III miejsce:
- Bon na 35zł do wykorzystania na figurki

- Army Book
- Warhamer Rules Case
- WFB Counter Set
- Plakat
Miejsca IV-VI:

- Miarka GW
- Kostki do gry
- Plakat
Miejsca VII-X:

- Miarka GW
- Plakat
Klimaciarz turnieju:
- Dyplom i uścisk ręki organizatorów

- Box 10 ghouli
- Saszetka na kostki
- Miarka GW
- Plakat
Ostatnie miejsce:
- Uścisk ręki organizatorów i poklepanie po plecach, a także nagroda niespodzianka sponsorowana przez Inferno

- Miarka GW
- Plakat
Ponadto wsród wszystkich graczy, którzy zostaną na rozdanie nagród a nie zostali jeszcze do tej pory nagrodzeni rozlosowany zostanie kolejny blister, farbka, i plakaty

Także zachęcam do przyjazdu na turniej, gdyż przy odrobinie szczęscia spokojnie zwróci się ten wkład 7zł na wejściowke...

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Karlee...normalnie rispekt i no coments ;]
Czy bierzecie pod uwagę lekkie opóźnienie rozpoczęcia turnieju. Osobiście będę dojeżdżał PKP i mogę mieć opóźnienie ok. 10 minut.
Prośba do osób jadących samochodami z Warszawy. Jeżeli macie wolne miejsce, chętnie sie zabiorę. Proszę o PM w celu uzgodnienia szczegółów.
Prośba do osób jadących samochodami z Warszawy. Jeżeli macie wolne miejsce, chętnie sie zabiorę. Proszę o PM w celu uzgodnienia szczegółów.
Bierzemy, jesli na 100% będziesz w pociągu, to rozlosujemy Tobie parę a przeciwnik 10 min z pewnością zaczeka, jak by co jest możliwość opóźnie nia turnieju o 15 min, jakby co zobaczymy w praniu.Grichalk pisze:Czy bierzecie pod uwagę lekkie opóźnienie rozpoczęcia turnieju. Osobiście będę dojeżdżał PKP i mogę mieć opóźnienie ok. 10 minut.

Pozdro.