Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008
Okej.
z ogloszen parafialnych: do sponsorów dołącza Faber i Faber. Wszystkich prosze o podanie ID - do mnie na PW najlepiej, albo razem z rozpiska wyslana na adres: front-wschodni@tlen.pl
z ogloszen parafialnych: do sponsorów dołącza Faber i Faber. Wszystkich prosze o podanie ID - do mnie na PW najlepiej, albo razem z rozpiska wyslana na adres: front-wschodni@tlen.pl
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Niestety nie będe mógł się pojawić na turnieju,a szkoda bo zapowiada się naprawdę fajnie.
Kamil z Olsztyna
Kamil z Olsztyna
Kończymy własnie rozmowy z ostatnimi sponsorami Turnieju. Łączna kwota nagród na turnieju wyniesie ok 1400zł
Myślę że bedziecie zadowoleni Na dniach przyporządkowane zostaną nagrody za poszczegolne miejsca.
Pozdro!
Myślę że bedziecie zadowoleni Na dniach przyporządkowane zostaną nagrody za poszczegolne miejsca.
Pozdro!
A za ostatnie miejsce coś jest?
Bo właśnie kminie jajcarską rozpiskę TK na ikoniście i 2x10 carrionów i chciałbym dostać coś( o prócz masakr).
Bo właśnie kminie jajcarską rozpiskę TK na ikoniście i 2x10 carrionów i chciałbym dostać coś( o prócz masakr).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Mam nadzieje że to nie siuśki.Siweusz pisze: i złocisty płyn.
Piwa nie pije.Jestem abstynentem.Ale dzięki za uznanie.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Okej, dzisiaj moge juz zarzucic obiecywany update nagród:
I miejsce:
- Bon na 230 zł do wykorzystania na figurki
- Puchar, dyplom, i uscisk ręki organizatorów
- Walizka GW
- Army Book
- VC vampire Lord
- Plakat
II miejsce:
- Bon na 135 zł do wykorzystania na figurki
- Army Book
- VC Crypt Ghouls - box
- Grave Guards - blist.
- Plakat
III miejsce:
- Bon na 35zł do wykorzystania na figurki
- Army Book
- Warhamer Rules Case
- WFB Counter Set
- Plakat
Miejsca IV-VI:
- Blister (do wyboru z: Fell Bats, Wardancers, Dragon Prince, Furies, Chameleon Skinks, Squig Hoppers)
- Uścisk ręki organizatorów
- Miarka GW
- Kostki do gry
- Plakat
Miejsca VII-X:
- Miarka GW
- Plakat
Klimaciarz turnieju:
- Blister (do wyboru z: Fell Bats, Wardancers, Dragon Prince, Furies, Chameleon Skinks, Squig Hoppers)
- Dyplom i uścisk ręki organizatorów
- Box 10 ghouli
- Saszetka na kostki
- Miarka GW
- Plakat
Ostatnie miejsce:
- Uścisk ręki organizatorów i poklepanie po plecach, a także nagroda niespodzianka sponsorowana przez Inferno
- Miarka GW
- Plakat
Ponadto wsród wszystkich graczy, którzy zostaną na rozdanie nagród a nie zostali jeszcze do tej pory nagrodzeni rozlosowany zostanie kolejny blister, farbka, i plakaty
Także zachęcam do przyjazdu na turniej, gdyż przy odrobinie szczęscia spokojnie zwróci się ten wkład 7zł na wejściowke...
I miejsce:
- Bon na 230 zł do wykorzystania na figurki
- Walizka GW
- Army Book
- VC vampire Lord
- Plakat
II miejsce:
- Bon na 135 zł do wykorzystania na figurki
- Army Book
- VC Crypt Ghouls - box
- Grave Guards - blist.
- Plakat
III miejsce:
- Bon na 35zł do wykorzystania na figurki
- Army Book
- Warhamer Rules Case
- WFB Counter Set
- Plakat
Miejsca IV-VI:
- Miarka GW
- Kostki do gry
- Plakat
Miejsca VII-X:
- Miarka GW
- Plakat
Klimaciarz turnieju:
- Dyplom i uścisk ręki organizatorów
- Box 10 ghouli
- Saszetka na kostki
- Miarka GW
- Plakat
Ostatnie miejsce:
- Uścisk ręki organizatorów i poklepanie po plecach, a także nagroda niespodzianka sponsorowana przez Inferno
- Miarka GW
- Plakat
Ponadto wsród wszystkich graczy, którzy zostaną na rozdanie nagród a nie zostali jeszcze do tej pory nagrodzeni rozlosowany zostanie kolejny blister, farbka, i plakaty
Także zachęcam do przyjazdu na turniej, gdyż przy odrobinie szczęscia spokojnie zwróci się ten wkład 7zł na wejściowke...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Karlee...normalnie rispekt i no coments ;]
Czy bierzecie pod uwagę lekkie opóźnienie rozpoczęcia turnieju. Osobiście będę dojeżdżał PKP i mogę mieć opóźnienie ok. 10 minut.
Prośba do osób jadących samochodami z Warszawy. Jeżeli macie wolne miejsce, chętnie sie zabiorę. Proszę o PM w celu uzgodnienia szczegółów.
Prośba do osób jadących samochodami z Warszawy. Jeżeli macie wolne miejsce, chętnie sie zabiorę. Proszę o PM w celu uzgodnienia szczegółów.
Bierzemy, jesli na 100% będziesz w pociągu, to rozlosujemy Tobie parę a przeciwnik 10 min z pewnością zaczeka, jak by co jest możliwość opóźnie nia turnieju o 15 min, jakby co zobaczymy w praniu. \Grichalk pisze:Czy bierzecie pod uwagę lekkie opóźnienie rozpoczęcia turnieju. Osobiście będę dojeżdżał PKP i mogę mieć opóźnienie ok. 10 minut.
Pozdro.