Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała

Post autor: QQrydza »

Kalesoner pisze: No to skoro admin daje wam zielone światło, to ciśnijcie sobie dalej, reszta czytających ma całkiem niezła zabawę. :twisted:
Sedno leży w tym ze my tez dobrze się bawimy i szanujemy, co najwyżej są osoby tak dogłębnie dotknięte skandalicznym łamaniem umów lub wytykaniem własnego sztywnego podejścia do życia, że nie podadzą komuś ręki, ale reszta ma z flameowania niezły fun ; ) A że nas wygoniłeś to Twoja strata bo ja np wchodzę ostatnio na BP co 2 godziny żeby zobaczyć nowy odcinek serialu "Wywiad z Laikiem" i jest świetny ; )

Solo tylko drugi bo Król Goblinów będzie pierwszy a ja trzeci, w ten sposób wygram piwo i flaszke którą laik mi obiecał za moje własne top3 :D
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, o 17:49 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Ja obstawiam 4 miejsce ;)
Wisła Kraków.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

-Qc- pisze: A że nas wygoniłeś to Twoja strata
Wiem, że moja strata, ale niestety dostałem od kogoś PMkę z prośbą o interwencję. :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

Coś tu za późno zajrzałem, co za temat z dupy. Panowie, MPki wspominam jako świetny turniej z miłą ekipą i było by w trąbkę jakby się to nie zmieniało.

@Do flejmowych agitatorów, jak macie jakaś sprawę czy kwasy to napiszcie PMke albo można osobiście pogadać ( chociaż w realu to jakoś już nikt nie jest taki chętny,jak zauważyłem)
@Tomek, nie wiem co ci daje nakręcanie atmosfery na waszym turnieju, bo nie wiem ile z tego jest na poważnie a ile dla funu. Dziwne,niepotrzebne. A już to wyciąganie jakiś brudów sprzed x miesięcy..man.

Pzdr, widzimy się w niedziele.
KG

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ja się tylko śmiałem z Sola miłości do DE, ze względu na compa, odkrytej na jeden turniej, bo uważam że jest to lekko mówiąc słabe...
To Qc zaczął wyciągać jakieś inne sprawy, wówczas wyjaśniłem co było ich powodem, rzeczowo bez wyzwisk i emocji, po czym Solo obrażał mnie od pedałów, kłamców, zawistników...
Jego kultura.

A wyciąganie jakichś spraw sprzed miesięcy czy lat raczej jest raczej domeną Qca, (polecam przejrzeć temat na sucho jeżeli mi nie wierzysz).
To że Solo wałuje nie jest żadną zaszłością - początkiem listopada wystawił 10 stormverminów za dużo (Andrzej 2 tygodnie wcześniej pomylił się tylko o 5 łuków i muzyka w swojej rozpisce - kłamiąc mi w żywe oczy, kiedy jego rozpiskę miałem przed oczami), a na koniec przy liczeniu wyniku Solo - co za zdziwienie, znów się pomylił - o 1 duży punkt na swoją korzyść...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Ale jaja Laik się przyznał oficjalnie na forum publicznym że jest gejem :D skoro się obraził na moje ogólnikowe przykłady to znaczy że go to zabolało, nie ma się czego wstydzić mi to na przykład nie przeszkadza :)
Jeśli chodzi stormów to tak pomyliłem się o 10 bo miałem tak w innej rozpisce a nie przepakowałem armii, przeprosiłem za to bo akurat w tej bitwie miało to kluczowe znaczenie w bitwie wcześniej nie dlatego się nie zorientowałem.
A jeśli chodzi o błąd w liczeniu to Ty mnie wprowadziłeś w błąd bo powiedziałeś że progi są na 150 a nie a160 i to był 1 duży pkt :D
Każdy zna Adama więc nam tu o nim nie opowiadaj :] lepiej powiedz jak ci się układa z chłopakiem ;)

Aha i walcie się co kur@# nie można klimatyczną armią mrocznych elfów zagrać zobaczycie jaką konwersję zrobiłem tylko i wyłącznie na ten turniej !
A jak mówicie że DE są przegięte to trzeba było dać normalny format 2000 pkt i kazdy byłby szcześliwy a ja nie musiałbym w tydzień pieścić pędzlem figurek od Bartka,sztuka dla sztuki nie to co wy PG !

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ja tylko zauważyłem w reakcji na Twoje racjonalne logiczne i całkowicie zrozumiałem oburzenie, że ktoś gra nie swoją standardowa armią (jak rozumiem tylko granie jedną armią całe życie zasługuje na Twój respect) że nie podajesz ludziom ręki a
Laik pisze:uważam że jest to lekko mówiąc słabe...
Od tego się zaczęła się Twoja piękna historia. Napisałeś swoją wersję, którą zubożyłeś to Ci ją pomogłem uzupełnić ; ) Potem masz Szaitisa urażonego faktem ze wolał jechać z Warszawą niż z kolegami z klubu, arcymerytoryczną i tonującą wypowiedź Jasifa + nie zaliczenie mi rozpiski (zapewne nie bezpodstawne) i dopiero potem agresywną i napastliwą wypowiedź Sola, Ty wypomniałeś jakiś jego wał teraz nowe wałki, Quaki kulturalnie zauważył że w zasadzie można kogoś uderzyć przy stole jeżeli to Kocoń a potem Debelial napisał że gdzie ja widzę 8bilę nakręcającą flejmy na SS ^^ A teraz wyciągasz jakieś wałki Sola i Andrzeja co w sumie robisz przy każdej mniej lub bardziej sensownej okazji co na pewno ma wpływ na naprawę problemu głodu w Afryce a przynajmniej jest równie wartościowe dla świata ; ) Zresztą po co mamy przerzucać się o wałkach - jeżeli myślisz że księga wałków Sola i Andrzeja jest większa od księgi wałków Szaitisa to się możesz pomylić - tylko on swoje nazywa "fazą wykłócania" podobno jak nazwiesz tak wałka to już nie jest wałkiem

tak widzę te dyskusję na razie ale widzę co lekko odmienne od Twojego punktu widzenia - a co do stylu
Laik pisze:rzeczowo bez wyzwisk i emocji
to szkoda ze nie zachowujesz go w PMkach - świat mógłby być dzięki temu lepszy ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Niech ktoś Qc-owi odetnie Internet....
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Hahahahaha, niech pisze dalej, zobaczymy co jeszcze stworzy :D

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Imo dobrze pisze :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Masz racje medrcu:-D
@Durin
tak mi sie skojarzylo z akcja zabierz babci dowod:-D
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Skoro temat animozji śląsko - śląskich mamy za sobą :mrgreen: to teraz do rzeczy drogie dzieci:

Wasza leśna Koza potrzebuje łuczników bretońkich (najchętniej 20) poratuje ktoś ?
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

ugh...one się gorzej żreją niż my w Kraku :)...
Tam gdzie gra tam i emocje - animozje i inne takie flejmy :) Pamiętam jak na DMŚ między wami iskrzyła namiętność.... :mrgreen:
DE zostaną z nowym euro jeszcze bardziej pocięte według Shina :) Chd i Imperium też - co już mnie niezwykle smuci :(...

Swoją droga chciałbym ,żeby ktoś z Krakowa był w topce - jeśli to ma być koncert życzeń :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

PiotrB pisze: [...]DE zostaną z nowym euro jeszcze bardziej pocięte według Shina[...]i Imperium też
Haha
A podobno to taka słaba armia :lol2:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Każdy zna Adama więc nam tu o nim nie opowiadaj :]
+1 :mrgreen:
Quaki kulturalnie zauważył że w zasadzie można kogoś uderzyć przy stole jeżeli to Kocoń
Wiesz Adam, wobec niektórych karniaki to za mało.
Imo dobrze pisze
Gadane ma, trzeba przyznać.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

-Qc- pisze:Quaki kulturalnie zauważył że w zasadzie można kogoś uderzyć przy stole jeżeli to Kocoń
Adam, jeśli naprawdę lubisz przeinaczać czyjeś wypowiedzi, to może pomyśl o karierze dziennikarskiej?

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Chyba już wystarczy, że studiuje prawo (o ile się nie mylę). :wink: :wink:
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dziękuję za wszystkie komplementy, cenie i kocham wszystkich moich fanów ; * Dużo już pisałem, dam szanse innym, ale znalazłem scenę która zaczęła wszystko - moment w którym Laik miał podać rękę The Ultimate Badass = Marcinowi Umówiłem Się z Tobą Na Turniej HaHa A Jednak Nie Salamonowi:

Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

P/S
Magiczka tez by sie przydała, może być taka od DE bo będzie pasowała klimatem do mojej Bretki.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Masz czarodziejke tylko przypomnij się jeszcze jutro wieczorem na face

ODPOWIEDZ