PS: 501 post, chwilowo nie mam czasu, ale jeszcze dziś wieczorem wrzucę obiecanego trolla

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dobra, jest obiecany troll, tylko nie rozpowszechniać mi tegoBoB miniatures pisze:Nic, tylko bierz dłuta w dłoń, a za 3 - 4 lata też będziesz tak umiał (chyba) :p Jak byś zobaczył moją pierwszą rzeźbę, nie wiedząc jak teraz rzeźbię, powiedział byś żebym nigdy więcej tego nie próbowałNaviedzony pisze:No i to jest coś pięknego!! Jak ja bym chciał tak umieć rzeźbić...Kiedyś wrzucę fotki, ciągle mam ją w szafce. Troll z LotR'a powstały z modeliny <3 No i był jeszcze drzewiec z gipsu
W końcu coś do czego mogę się ustosunkować :pMuthare pisze:Mam problem z pozycją dloni na broni. ona jest po prostu zła, wygląda jak pedał.
Nie da się trzymać ciężaru na nadgarsku, tak jak on robi to prawa ręka, z tak ustwionymi rękoma on realnie może wyprowadzać jedynie golfiarza, ale wtedy i tak trzymałby dłonie inaczej.
Ale figs nabiera kształtów, nogi według mnie są spoko, to nie jest koń tylko byk fantasy, twarz ma dobrą wiekość, a zakładam że dojdzie jeszcze broda itd