Może się pogubiłem, ale zrozumiałem że chodzi ci o sytuacjęGolonka pisze:Od kiedy między dwoma oddziałami jest 10 cm? Ciut się pogubiłem. Jakimi dwoma skinkami? Stoją sobie grzecznie cal od niego, odległość między skinkami nie ma znaczenia.

gdzie

Może się pogubiłem, ale zrozumiałem że chodzi ci o sytuacjęGolonka pisze:Od kiedy między dwoma oddziałami jest 10 cm? Ciut się pogubiłem. Jakimi dwoma skinkami? Stoją sobie grzecznie cal od niego, odległość między skinkami nie ma znaczenia.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Man,kij z metryką, po babicach ja na przykład mam mniejsze podstawki pod mourny niż ustawa przewiduje! GW!GW nie potrafi używać jednej miary metrycznej
Bogu dzięki ty Golonka nie jesteś alfa i omegąGolonka pisze:Jeżeli znajdzie się ktoś kompetentny do myślenia i czytania ze zrozumieniem to prawdopodobnie da radę wywnioskować ową treść z postów, które były napisane na poprzedniej oraz tej stronie.
Niestety Eltharion ty na razie poczekaj, bo widocznie oba te zadania przerosły cię.
Szaitis pisze:No, to mnie przekonuje. Jak widać mój błąd - zatem za niego przepraszam.
@Wychwa - nauczysz się pić wódkę z czerwoną kartką
Szaitis gratki jeszcze raz. A graczy DE nie rozumiem, granie na Deathie i nie branie żadnej magicznej broni? Nie branie więcej niż 2 unitów harpii? Na OPEN? Nie branie oka?
I chocby dlatego trzeba było kontrować. Np Fire, 2 bolczki, więcej harpii
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Rospiski wyglądały kusze,shadzi,hydra i 2 pegazy, ni to defens ni ofens.
Kusze, bolce i fire też nie działają na niektóre paringi. Np. na dwarfy, chaos dwarfy i imperium. No i jak przeciwnik nie przyjdzie to nie ma co liczyć na dobry wynik.te przegięte DE na które wszyscy tak psioczą powinny być defensywne.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.