Tak jak Tomek napisał - odezwać się do ludzi odpowiedzialnych za rozsyłanie potwierdzeń. Spokojnie, nic nie przepadłoOptimusPrime pisze:a ja mam pytanie... co zrobić jak nie dostałem potwierdzenia, że wpłaciłem kase na polcon?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jak najwcześniej.OptimusPrime pisze: To teraz drugie pytanie, na którą dokładnie mam tam przybyć?
Mam przywieźć te tereny, więc pewnie wypadaloby chwilę wcześniej, żebyście zdążyli je rozstawić.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nie jestem pełnoletni, nie miałem zgody i jakoś mnie wpuścili... dziwneUlryk pisze:Witam
Chciałbym przeprosić że nie pojawiłem się na rozgrywkach , zostało to spowodowane moim nie dopatrzeniem że potrzebna jest zgoda rodziców jeśli jest się nie pełnoletnim , wymówka o braku trzech miesięcy do pełnoletności nie była przekonująca i nie zostałem wpuszczony na teren konwentu . Jeszcze raz przepraszam za to że się zgłosiłem a byłem nie obecny .
Mocnoś był uduchowiony przy pisaniu tegoSykstus pisze:NO motor żeził swoimi skavamiSkavy sa PG poprostu
Gdyby moja banda znalazłą się przed turniejem to miąłbym szanse
Takto pierszy raz graekn skavan i to w ilości 11
mAkiet byo na 10atołów a graczy "tylko" 14 ;p Zabawa była przednia
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Tak też myslałem, że gdzieś na boku stołu wylądowały te kładki albo na jakies makiecieSkavenblight pisze: Stasiu, o kładkach pisałam na NG. Są.
Gratulacje dla zwycięzców oraz specjalne brawa dla Natalii i Tomka za organizacje turniejuSkavenblight pisze: Chciałabym teraz podziękować:
Przede wszystkim dziękuję wszystkim naszym wspaniałym graczom, bo to od Was zależało, jaki będzie ten turniej, a był bardzo udany [mam nadzieję]. Dzięki Wam mogę czuć teraz satysfakcję i dziękuję Wam za to, bardzo się cieszymy, że było Was całkiem sporo i że mogliśmy razem wspólnie pograć.
Dziękuję Wam też za cierpliwość i pomoc, a także za atmosferę.
Nie ma sprawy, polecamy się na przyszłość i dłubiemy dalejSkavenblight pisze: Dziękuję serdecznie Staśkowi, Talarowi i całemu kołchozowi komorowskiemu za makiety, które zastawiły chyba z 70% stołów oraz bratu Staśka, dzięki któremu zostały one przewiezione na Polcon. Ich ilość i jakość była wręcz imponująca - ach, to starcie w świątyni w Occupy![]()