O nie wiedziałem że potrzebowałeś. Erraty i FAQ mam wszystkie ściągniete na komórce (do 40k też jakbyś chciał), a uściślenia sędziowskie mam ze sobą wydrukowane od czasu jak rozdawali na DMP. Wiem że już nieaktualnie, ale wiele sie tam nie zmieniło.-Qc- pisze: Btw na MPekach nie mieliście nawet druknietych Errat i FAQów a średnio czuje sie z sytuacją kiedy na cytat z booka słyszę "ale ja wiem ze gdzieś tak jest więc tak jest" więc może by to nadrobić? No chyba ze zadeklarujecie ze nie drukujecie to się zaopatrzę na własna rękę, bo przypuszczam że mi będą potrzebne
Jak student kebabaEldritch pisze:Wpadnę i będę szarpał, jak Reksio szynkę.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Laik pisze:@Qc
proponuję żebyś po prostu został w Tychach, będzie prościej dla każdego.
(jak zasponsorujesz i znajdziesz sędziego to pomyślimy)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Eldritch pisze:Wpadnę i będę szarpał, jak Reksio szynkę.
FAQ, Errata, Uściślenia i Regulamin będzie wydrukowany i dostępny na miejscu. Proponuję zapoznać się z regulaminem :-Qc- pisze:Czy jest szansa rozważyć niegrającego głównego sędziego? Chyba lepsza była by taka opcja dla bezstronności
Btw na MPekach nie mieliście nawet druknietych Errat i FAQów a średnio czuje sie z sytuacją kiedy na cytat z booka słyszę "ale ja wiem ze gdzieś tak jest więc tak jest" więc może by to nadrobić? No chyba ze zadeklarujecie ze nie drukujecie to się zaopatrzę na własna rękę, bo przypuszczam że mi będą potrzebne
Założymy się, że zarówno ja, jak i Młynek, będziemy egzekwować ten zapis?Sędziego wołamy tylko w ostateczności. Jeśli są kwestie, które nie są jasne, skonsultujcie się z Rule Bookiem, Army Bookiem, Uściśleniami, Erratą i FAQami. Jeśli tam nie ma odpowiedzi - dopiero wtedy wołacie sędziego. Za nadużywanie sędziego głupimi pytaniami typu "Czy od overruna można dać flee?", będą punkty karne.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.