05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Re: 05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Pożyczy mi ktoś 2 gobliny na wilkach? Nie kupiłem kowboji jeszcze a bym się może wybrał.
W każdym razie proszę mnie wstępnie zapisać
Szymon "Cichy" Ciszek ID 3147 Chaos Dwarfs
W każdym razie proszę mnie wstępnie zapisać
Szymon "Cichy" Ciszek ID 3147 Chaos Dwarfs
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Tak z ciekawości - Book of Hoeth i BOS nie mogą być użyte w tej samej armii, a jak sprawa ma się z Book of Hoeth i Cascet of Souls?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
W sumie można by poluzować HE, jeśli będą takie głosy. Przedyskutujemy to w gronie klubowiczów.
Updejt listy zgłoszonych - 6.12.2012 14.43
Updejt listy zgłoszonych - 6.12.2012 14.43
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
+1,Jasif pisze:W sumie można by poluzować HE, jeśli będą takie głosy. Przedyskutujemy to w gronie klubowiczów.
HE są słabe, należą się im te 3 kosci

Najpierw chcesz Beatę, teraz luźniejsze ograniczenia, może od razu poproś o puchar ?
A propos pucharu, to na zachętę puchar sprzed 3 edycji, zdobyty przez Krzysia "KrzyśkaW" Waniczka, postaramy się zrobić jeszcze ładniejszy :

A propos pucharu, to na zachętę puchar sprzed 3 edycji, zdobyty przez Krzysia "KrzyśkaW" Waniczka, postaramy się zrobić jeszcze ładniejszy :

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Co Wy tu chcecie luzować? Ograniczenia są takie jakby ich prawie wcale nie było przecież... W ChD jest praktycznie wszystko dostępne!
A HE dalej mogą sobie wziąć w kontyngencie ten cascet - przecież nic nie stoi na przeszkodzie. A z tymi 3 PD to rozumiem że żart, tak?
A HE dalej mogą sobie wziąć w kontyngencie ten cascet - przecież nic nie stoi na przeszkodzie. A z tymi 3 PD to rozumiem że żart, tak?

-
- Falubaz
Ej! Potnijcie VC, bo są za mocne!
Milion krzyków, Terrorgheist, 90 zombie, Klepacze z ASFem, 3 razy eteryki wszystko sie miesci! Do tego jeszcze te buffy z ostatniego FAQa. No bez jaj

Zróbcie taką samą ocenę hobbystyczną:
debelial pisze: Ocena modelarska (0-10 punktów)
Wisła Kraków.
Z dupy nie z booka. Zakaz overrunów po undeadach i strzelanie do combatu znikąd nie wynika. Ale to nie istotne - chciałeś proste ograniczenia, to proszęJako członek LS chcesz ignorować zasady które wynikają z army booka

Fajny pomysł z kontyngentem, ale i tak biorę 2400 DE
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Kontyngenty są fajne - Faq Gw pisał ktoś na niezłym haju
... Zwykle z Jankielem się nie zgadzam ale tym razem dobrze mówi - ten prosty zapis wiele by unormalnił - na MP nie mieliście oporów zmienić wording kielicha - więc tu bym zrobił to samo
. Tym bardziej ,że naprawdę mocnej armii nie daliście żadnych ograniczeń.To już na euro jest znacznie lepiej . Z jednej strony nie chcecie zrobić open a z drugiej ograniczenia są lekko mówiąc niewyważone... 
Aha! Czy DoW są dopuszczone?

Aha! Czy DoW są dopuszczone?
Pisałem już na forum War Academy ale napisze i tutaj na wszelki wypadek,
Proszę o wpisanie na listę uczestników
Adam "Czcibor" Jaskulski ,Ogre Kingdoms nr.4008
Pozdro Czcibor

Proszę o wpisanie na listę uczestników
Adam "Czcibor" Jaskulski ,Ogre Kingdoms nr.4008
Pozdro Czcibor