Królewskie Armie KG

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Królewskie Armie KG

Post autor: Król Goblinów »

Hello wszystkim, po namowach fekaliowego jeżdca apokalipsy Qca(pozdro 8) ) spróbuje zmierzyć się z prowadzeniem i up-datowaniem galerii, może mnie to trochę zdyscyplinuje.. Na pierwszy strzał robiony po znajomości dla Ślaskiego Wilka Marka Slann "któryniewybuchawpiątejturze" :

Obrazek
oraz side boob :
Obrazek

ogólnie jestem bolkiem jeżeli chodzi o foty,natomiast mam plan nad tym popracować.
Pzdr&Enjoy
KG
Ostatnio zmieniony 6 gru 2012, o 22:16 przez Król Goblinów, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Niestety, masz rację - foty zabierają bardzo wiele uroku Twoim figsom. Mało co widać, ale to, co widać wygląda smakowicie... Zrób fotki z lepszym oświetleniem, najlepiej światłem rozproszonym, coś czuję, że będzie co oglądać... I daj większe te foty!!!

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

Minimalnie poprawione- ogólnie przy następnych figsach mam nadzieje będę to lepiej ogarniać.

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Świetna robota zarówno figs jak i podstawka brawwwwo! Czekam na więcej. Jedyna rzecz, która mi nie pasuje ( a jest to tylko kwestia gustu a nie umiejętności ) to osl w oczach :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Vraith pisze:która mi nie pasuje ( a jest to tylko kwestia gustu a nie umiejętności ) to osl w oczach :)
Oh So Lame jak zwykle u goblina PERFECT!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Sebollus
Mudżahedin

Post autor: Sebollus »

Hello Green One. Podstawka kopie tyłek :D A roślinki jakoś znajomo wyglądają:P OSL Wg mnie tak wygląda przez fotę. I choć nie lubię tego modelu to podoba mi się to co z niego wyciągłeś.

I tak.....koniecznie musisz zrobić lepsze foty ;)

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

Jakiś czas temu widziałem ten model na allegro i pomyślałem "Boże co za paskuda, kto to kupi?". Widząc Twoją propozycję podania owych żabich udek jestem zdecydowanie na tak :) Znakomita praca =D>
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

ODPOWIEDZ