05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Re: 05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Limit zwiększony do 50 osób, jesteś 50 osobą na liście 

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
oh, widzę, że jednak 50 osób to limit. Wypisz mnie proszę, nie chcę biegać z figsami 

Propionuje zorganizować jeszcze blaty w korytarzu na wejsciu i mozę na dworze albo w Jachcie
frekwencja juz prawie jak na stratku

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Czemu? masz motywacje zeby cisnać cały turniej bo bedziesz latał miedzy salamiPiotrB pisze:szczerze mówiąc mnie się to też nie podoba...

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Qc, to kara za spadanie w dół. Karą też cię czeka jak wyjdziesz z piaskownicy.
Będzie dodatkowy czas, tak żeby nie trzeba się było spieszyć.
Bitew jest 3 także w skrajnym wypadku trzeba będzie operacje zrobić 2 razy...
Postaramy się jeszcze załatwić coś co może ułatwić przemieszczanie.
Bitew jest 3 także w skrajnym wypadku trzeba będzie operacje zrobić 2 razy...
Postaramy się jeszcze załatwić coś co może ułatwić przemieszczanie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
I co, będzie jakieś poluzowanie HE, czy zostają ograniczenia tak jak są? Na MP można było mieć BoH + BoS i jakoś haje nie zniszczyły systemu. Albo może wzorem Euro + 50 pkt na poziomie rozpiski? Skoro 3 inne armie maja + 100?Jasif pisze:W sumie można by poluzować HE, jeśli będą takie głosy. Przedyskutujemy to w gronie klubowiczów.
Co do limitu graczy, to dla mnie im więcej osób tym lepszy turniej. Ja nie mam problemu z przenoszeniem armii bo mam wszystkie figurki na magnesach, a jak się załatwi jakieś tacki choćby ze sztywnej tektury to każdemu przeniesienie armii pójdzie szybko i bezproblemowo
Bonus punktowy - nie.Bercik pisze:I co, będzie jakieś poluzowanie HE, czy zostają ograniczenia tak jak są? Na MP można było mieć BoH + BoS i jakoś haje nie zniszczyły systemu. Albo może wzorem Euro + 50 pkt na poziomie rozpiski? Skoro 3 inne armie maja + 100?Jasif pisze:W sumie można by poluzować HE, jeśli będą takie głosy. Przedyskutujemy to w gronie klubowiczów.
Co do limitu graczy, to dla mnie im więcej osób tym lepszy turniej. Ja nie mam problemu z przenoszeniem armii bo mam wszystkie figurki na magnesach, a jak się załatwi jakieś tacki choćby ze sztywnej tektury to każdemu przeniesienie armii pójdzie szybko i bezproblemowo
Ale zniesienie książki jest realne, do środy wieczorem powinienem mieć to na 100% pewne.
Co do tektury - taki jest plan, staramy się, żeby wszystkim się podobało

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
fajnie - turniej będzie miał lepszą obsadę niż nie jeden master - i może lepszą frekwencje!
To świadczy o tym ,że nie tylko są potrzeby gromadzenia punktów ale i zagraniu bez stresu w dobrym towarzystwie 

Ludzie, jak już wzorem Euro dajecie możliwość uzyskania max 2 kości magii, to może jednak konsekwentnie dla TK niech ten limit wynosi 3? Ta armia bez odpowiedniego wsparcia magii naprawdę na niewiele może sobie pozwolić. Byłbym wdzięczny, jeśli by tę kwestię rozpatrzono.
Ze wsparciem magii robi dokładnie tyle samo :DDomino pisze:Ludzie, jak już wzorem Euro dajecie możliwość uzyskania max 2 kości magii, to może jednak konsekwentnie dla TK niech ten limit wynosi 3? Ta armia bez odpowiedniego wsparcia magii naprawdę na niewiele może sobie pozwolić. Byłbym wdzięczny, jeśli by tę kwestię rozpatrzono.
Wpisz Łukasza za Liddera i mamy 50 z powrotem
Niektórzy będą do nas jechać z Wrocławia, Opola czy Mielca (4h dojazdu - szacun!) a niektórzy narzekają na to że będą 1-2 razy maksymalnie, przenosić armie.
Działamy właśnie żeby były dostępne tacki, dla wszystkich graczy, na których będzie można bezpiecznie przenosić całą armię na raz.
@Domin - jako człowiek Ci odpowiem
- nie gramy na Euro - nie ma wszystkich boostów które euro daje, nie ma też wszystkich cięć - ograniczenia na ten turniej są autorskie, inspirowane tylko gdzieniegdzie euro.

Niektórzy będą do nas jechać z Wrocławia, Opola czy Mielca (4h dojazdu - szacun!) a niektórzy narzekają na to że będą 1-2 razy maksymalnie, przenosić armie.
Działamy właśnie żeby były dostępne tacki, dla wszystkich graczy, na których będzie można bezpiecznie przenosić całą armię na raz.
@Domin - jako człowiek Ci odpowiem

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.