05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Re: 05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Suchy - jak już tyle postujesz w temacie, a my bigos na szalę rzuciliśmy to już się możesz zapisać 

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jaki bedzie to bigos? Bo bigos, bigosowi nie równy 
Co więcej bede mial auto z krk, jak by kto chciał się zabrac.

Co więcej bede mial auto z krk, jak by kto chciał się zabrac.
xYz
- Big Boss M.
- Falubaz
Domowy, na swojskiej kapuście i wędzonce.Gremlin pisze:Jaki bedzie to bigos? Bo bigos, bigosowi nie równy
-
- Falubaz
No w sumie zapisz
, choć nie wiem czy sesji juz nie bede miał 

Ja tam mam egzamin 7 ale egzamin nie zająć nie ucieknie ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Tak!Jasif pisze: Co wy na to w takim razie?

Ogry lubią bigos!

Wisła Kraków.
Osobnego pomieszczenia, z przyczyn technicznych, na pewno nie będzie (jakby było to byśmy tam stoły ustawili:D)
Będzie po prostu 15-20 minut na jedzenie a później ktoś przejdzie z workiem żeby wszystko ogarnąć sprawnie.
Będzie po prostu 15-20 minut na jedzenie a później ktoś przejdzie z workiem żeby wszystko ogarnąć sprawnie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
nie zawsze trzeba jeść jak świnia:)...mnie się wydaje ,że umiem zjeść niczego nie wywalając na stół choć żona twierdzi co innego
.. To lepiej żeby każdy jadł super zdrową pizzę lub hamburgera? Zjeść coś musisz za tyle godzin...Tylko nie dawajcie Panterze!
On nie ma umiaru w jedzeniu ,piciu i paleniu

Ciemna pani?
Butan - nie mierz każdego swoją miarą

Butan - nie mierz każdego swoją miarą

Wisła Kraków.