Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Władca Nie-śmierci
"Nie jestem powergamerem"

Re: Fuxiorr Galeria - Dwarf warriors

Post autor: Władca Nie-śmierci »

Może w odcieniu ciemnej czerwieni

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Fuxiorr pisze:Jakis pomysl jak zrobic smocze jajka?:P
Fux, Ty zoofilu jeden :!: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

smiejagreg pisze:
Fuxiorr pisze:Jakis pomysl jak zrobic smocze jajka?:P
Fux, Ty zoofilu jeden :!: :mrgreen:
Kto nie lubi smoczych jajek ?:P :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

eeeee dobra olać malowanie co to za figs? :)

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Vraith pisze:eeeee dobra olać malowanie co to za figs? :)
Ta krasnoludzica z duzymi walorami to :
http://white-tree.pl/?wpsc-product=margara-dwarf-mage
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

No ale boki podstawki trza pomalować porządnie... Reszta ok...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Czyli , lepiej czy gorzej czy sredni czy tak samo ?:P czy Woja brzydko ? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

laseczka bardzo ładnie zrobiona. nie wiem czy to zamierzone ale masz specyficzny styl malowania i mi przypadł do gustu :) swoją drogą to czy krasnale od avatars of war są tych samych rozmiarów co te od gw? bo z wyglądu podobają mi się o wiele bardziej. może ktoś wie

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Lechu pisze:laseczka bardzo ładnie zrobiona. nie wiem czy to zamierzone ale masz specyficzny styl malowania i mi przypadł do gustu :) swoją drogą to czy krasnale od avatars of war są tych samych rozmiarów co te od gw? bo z wyglądu podobają mi się o wiele bardziej. może ktoś wie
Mam krasnale z AoW ale slajerow i sa fajnie zrobione sa ciut mniej masywne odd gw slejerow [ tak mi sie wydaje] ale takie same jak normalne kraski :P

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

bardzo fajna :) widać że w pełni kobieca :)
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Kloniec:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Coraz wiecej piwnej braci :P :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

fajny kurdupel :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Coraz lepiej Ci idzie malowanie, metaliki też coraz lepsze. Co do podstawek - nie oblepiaj całych podstawek trawką - lepiej wygląda trawa w kępach tylko. Całość piasek na wikolu, pomalować elegancko 3 kolorami, na to w 2-3 miejscach po kropli Super Glue i do tego trawka. Jak strzepniesz nadmiar, to zostaną Ci 2-3 kępki na piasku . Powinno to poprawić wygląd podstawki...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

smiejagreg pisze:Coraz lepiej Ci idzie malowanie, metaliki też coraz lepsze. Co do podstawek - nie oblepiaj całych podstawek trawką - lepiej wygląda trawa w kępach tylko. Całość piasek na wikolu, pomalować elegancko 3 kolorami, na to w 2-3 miejscach po kropli Super Glue i do tego trawka. Jak strzepniesz nadmiar, to zostaną Ci 2-3 kępki na piasku . Powinno to poprawić wygląd podstawki...
Wiem, robilem tak juz na innych kraskach z oddzialu ale chcialem tego full trawa iz beda pojedyncze takie modele w klcku z full trafka :P a reszta podstawek jak na innych fotkach :P

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Tak czy siak dziekowac za pochwale ktora mi dajee pawera do dalszego malowania [sporo zostalo, chce miec na 3k kraski pomalowane :P].
Po klocku wawiorsow napewno bede robil baliste Grzeska:P i w miedzy casie dojdzie : katapka organki oraz dzialko wczesniej zaczete... :P

Noah2
Wałkarz

Post autor: Noah2 »

Porządna robota. Bardzo dobre metale, niezła szata i broda. Średnio podoba mi się tylko malowanie drzewca włóczni. No i jest jeden detal, który moim zdaniem szkodzi tej figurce. Możesz uznać, że się czepiam, ale źrenica w prawym oku jest ewidentnie krzywa :wink: Może to nic wielkiego ale twarz traci nieco swój wyraz. Z tego co widać na zdjęciu lewe oko jest w porządku.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Stwierdzilem ze robie mini recenzje na temat mycia modeli u siebie w temacie :
Plastikowe modele mylem w plynie hamulcowym Dot-4 firmy Orlen. - koszt okolo 13zl
Metale mylem w Rozcienczalnik Nitro firmy Dragon. - koszt okolo 11zl
Wlalem do sloikow plyny i potem wlozylem metale do rozcieczalnika a do plynu hamulcowego plastusie. Plastusie jak metalowe byly w sloiczkach okolo 8-9 h. Zajolem sie najpierw plastikami bo czytalem ze to "Ciezka praca". Co sie okoazalo na model zeszlo mi okolo do 4min. Wszystko ladnie poschodzilo zostalo tylko nozykiem przejchac gdzie nie gdzie i cos tam oderwac co wystaje. Po umyciu jednego modelu zauwazylem ze mial dolepiony element z green stufu ktory nie znikl i sie dobrze trzymal [ gdzies czytalem ze green stuf znika]. Potem zaczolem myc metale i poszlo na model z 3-4 min.Tutaj bylo ciezko doczyscic na full by wygladaly jak nowe ale sie doczyscilo tak w 90% :]P
Podsumowując:
Plastusie wygladaja jak nowe czyli jak bym je co dopiero skleil.
Metale wygladaja jak uzywane, gdzie niegdzie jest farba[ przynajmniej w takiej ilosci ze jak sie da podklad to wyglada jak nowka iz ta farba jest cienka]
Daje plynowi Dot 4 ocene w skali od 1 do 10 az 9 a natomiast Rozcienczalnikowi Nitro 8.
Tak czy siak jestem zadowolony :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wszystko zależy od tego, na jakie farby na figsach trafisz, a także od świeżości DOTa. Starszy DOT za jakieś 3 miechy będzie już trochę słabiej zmywał. Jak się nie doczyszczają metalowe fogsy, to bez szemrania ładuj je z powrotem do kąpieli - częstokroć powtórna kąpiel pomaga. I figsy mogą leżeć dobę i więcej w kąpieli - metalom nic sie nie stanie.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

smiejagreg pisze:Wszystko zależy od tego, na jakie farby na figsach trafisz, a także od świeżości DOTa. Starszy DOT za jakieś 3 miechy będzie już trochę słabiej zmywał. Jak się nie doczyszczają metalowe fogsy, to bez szemrania ładuj je z powrotem do kąpieli - częstokroć powtórna kąpiel pomaga. I figsy mogą leżeć dobę i więcej w kąpieli - metalom nic sie nie stanie.
To niedoczysczenie nie jest straszne to jest "lekko polozona" czarna farba w cieniach :P

ODPOWIEDZ