Alternatywne figurki.

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Re: Alternatywne figurki.

Post autor: Duderson »

No problem.
Nie jeżdżę na mastery, ale dzięki za dobre chęci :)
Pzdr
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz

Post autor: Soulferin »

Właśnie otrzymałem nowiutką zapakowaną w blisterku figurkę sorki na pegazie Gamezona. Figurka jest odlana tragicznie, żadne części do siebie nie pasują, skrzydła są dziurawe, do tego jest mnóstwo nadlewek na całej figurce ](*,) Dodam że odlewają ją na zamówienie :D Słyszałem że Gamezone nie dba o detale ale czegoś takiego się nie spodziewałem...
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Skrzydła miały być dziurawe - to akurat jest ok.
Lidder pisze:

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz

Post autor: Soulferin »

Zaufaj mi, wyglądają jakby były odlane na odwal się...
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Czy ktoś używa Blood Vestals firmy Raging Heroes ? Co o nich sądzicie, figurki są warte wydanych na nie pieniędzy ?
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Miałem te figurki i sprzedałem je ze względów finansowych :(. Figsy bardzo ładne, smukłe, dobrze odlane, choć bardziej delikatne niż te z GW. W porównaniu do gumoludków z GW za stówę są lepsze i ładniejsze, na pewno się opłaca kupić Vestalki.
Lidder pisze:

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Dzięki, właśnie o to mi chodziło :)
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Dreef
Falubaz

Post autor: Dreef »

Zacząłem się zastanawiac czym zamienic finecastowe figurki Witchek. Wpadłem na pomysł żeby zrobić je z tego : http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod900152a
Oczywiście do wymiany są głowy i bronie. Myślicie, że coś takiego by przeszło? (Też chodzi o turnieje/mastery etc.) Ew. Jakieś macie może jakieś inne pomysły?
Obrazek

Neithan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Neithan »

Jak dla mnie mają za dużo pancerza, ale zdaje się, że quidamcorvus (mam nadzieję, że nie zrobiłem literówki) robił z nich wiedźmy do kompani DE do Warheim. Możesz zobaczyć w jego galerii jak mu wyszło.

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Gdzie można kupić blood vestals z raging heroes (Oprócz Battlebeara, o którym wiem)

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Można zamówić bezpośrednio z Francji, ale nie wiem, czy jest sens - cenowo wychodzi podobnie.
Lidder pisze:

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Neithan

Ja planuję, tzn. czekają sobie w nieskończoność aż w końcu będę mieć trochę więcej czasu.

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

A te skrzydła pasują w ogóle do konika ?

Neithan

Koń jest takiej wielkości jak pegaz od Morathi, więc jeśli chodzi o wielkość to spoko. Przy szyi konika jest barding, więc może być trochę zabawy z piłowaniem, ale jeszcze nie bawiłem się w planowanie tej konwersji. Druga opcja, którą rozważam to użycie Pegaza jako wierzchowca. On jest takiej samej wielkości jak koń od tego dreadlorda.

Awatar użytkownika
Stix

Post autor: Stix »

Nowe doniesienia w sprawie figur elfów z RH! :wink:
Obrazek
http://www.ragingheroes.com/blogs/news/7380840

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Cóż to taka wszędzie akcja z tym kickstarterem...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

To jest po prostu najprostszy sposób na pozyskanie funduszy. Zakładanie międzynarodowej spółki akcyjnej dla wypuszczenia kilkudziesięciu figsów to jednak słaby pomysł.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Shin Ryu
Mudżahedin

Post autor: Shin Ryu »

Mam takie pytanko: jakie mroczne elfy z armybooka mogły by robić za szeregowych Menghil'a Manhide'a ?
GOLD and GLORY - DOGS of WAR
Galeryjka Figurek
Shin Ryu Minis Blog

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Shade'y? Chodzi Ci o tych z najemników? Z płaszczami z ludzkich skór?

ODPOWIEDZ