Giguś świetny
PMotM 3 - Gigster
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Taki chyba jest cel wklejania figurek, zeby uslyszec krytyke i kolejne moc robic lepsze?Matusz pisze:Jesteście beznadziejni, czepiacie sie wszystkiego, i każdego modelu który nie wygląda jak malowany na golden demona. Nie mówie tylko o tym zdjęciu ale o każdej prawie galerii.
Giguś świetnybardzo mi się podoba
Chyba ze ktos wkleja fotke zeby pokazac jaki jest zajebiaszczy - ale to powinien miec prace naprawde GDowa., w innym wypadku poprostu nie jest. (;
odnosnie giganta - nie podoba mi sie glowa. przez taki maly element w mych oczach cala kompozycja traci dosc mocno niestety.
ale sam pomysl ok
Świetny pomysł, bardzo "leśny" ten gigant 
Najbardziej oczywiście podoba mi się ten wielki, czerwony muchomor - świetnie wyszły zwłaszcza blaszki pod kapeluszem oraz ich malowanie - wygląda jak prawdziwy.
Bardzo żywa i kolorowa praca, a co najważniejsze - oryginalna
Dużo detali, dobre wykonanie, jest co oglądać. A w dodatku całość potraktowana z dużą dawką dobrego humoru
Nie wszystko jednak - jak dla mnie - pasuje, np. ten kapelusz giganta z żółtym paskiem, jakoś mnie nie przekonuje, "odstaje" trochę od reszty motywów, ale sam w sobie jest śmieszny
Podstawka OK, trochę przeładowana i zabałaganiona, ale biorąc pod uwagę temat pracy - dobrze pasuje 
Bardzo mi się jeszcze podobają łańcuchy, a także gobliny i snotlingi, całkiem umiejętnie wkomponowane w całość
I tyle. Świetna praca
Pozdrawiam
Sławol
Najbardziej oczywiście podoba mi się ten wielki, czerwony muchomor - świetnie wyszły zwłaszcza blaszki pod kapeluszem oraz ich malowanie - wygląda jak prawdziwy.
Bardzo żywa i kolorowa praca, a co najważniejsze - oryginalna
Nie wszystko jednak - jak dla mnie - pasuje, np. ten kapelusz giganta z żółtym paskiem, jakoś mnie nie przekonuje, "odstaje" trochę od reszty motywów, ale sam w sobie jest śmieszny
Bardzo mi się jeszcze podobają łańcuchy, a także gobliny i snotlingi, całkiem umiejętnie wkomponowane w całość
I tyle. Świetna praca
Pozdrawiam
Sławol
kurde ale cpun ]:-> fajny taki grzybowy
szkoda ze na play mini nie moze byc bo to dla kumpla ]:-<
szkoda ze na play mini nie moze byc bo to dla kumpla ]:-<
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Bardzo fajny gigant-grzybiarz podoba mi się 
Też widziałem - klej związał po prostu i się wypaczyło ( w wyniku kurczenia vikolu). Nie do poprawiena, chyba, żeby mocno majstrować przy tym.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
wzorki na kapeluszu grzybkach i takie tam to wymysl kolegi
mi osobiscie sie podoba zakladajac ze cala armia bedzie przeciez w takim grzybnym klimacie utrzymana ... coz jak juz scimi wspomnial ... podstawka byla kleijona na plaskatym ale potem suszylem pod lampka i suszarka i w wyniku zbyt szybkiego kurczenia podciagnelo vicola i juz sie tak skleilo
nic na to nie poradze nie mozna tego naprawic bo probowalem (chcialem jakos to zrobic porzadnie i nie wyszlo ... chcialem skleic mocno i sztywno i jest mocno i sztywno ale i krzywo
) ale kumplowi to nie przeszkadza a i sama figsa jest wywazona w oparciu o podstawke 50x50 wiec jest mega stabilna ...