Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Fuxiorr Galeria - Dwarf warriors
A co Ci szkodzi jeszcze raz wrzucić figsy? Ja tam zawsze wolę doczyścic figsa, jeśli się da. Natomiast z majstrowaniem na figsach nożem celem usunięcia farby - bądź ostrożny. Można uszkodzić figsa w ten sposób, jak się ma świńską siłę
.

Tak, dobrze widziesz:P nie majac innych to dalem takadzikki pisze:Mam takie pytanie,bo nie wiem czy dobrze widzę - ta tarcza speardwarf'a to tarcza od plastikowych strzelców/kuszników?

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Ja tam nie wiem:P znalazlem takie cus to mam i sie modele kompia caly czas w jednym plynieRasti pisze:Ja to nie wiem co tak wszyscy o jakimś specjalnym rozpuszczalniku nitro piszą do metali. 11zł? Ja kupuję rozpuszczalnik uniwersalny za 3,5zeta 0,5l i mam na hoho.

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Pierwsza fotka ukazuje model bez niczego.
Wipki:

Hihi malo sie na tym znam ale cos robie:P
Beda jeszcze mieli kolczugi
Wipki:

Hihi malo sie na tym znam ale cos robie:P
Beda jeszcze mieli kolczugi
Świetna robota z tym GSem 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie jak najbardziej na plus. Fajnie to wygląda. Nie zapomnij tylko zeskrobać nadlewek 

Kraskowi w czapaji juz koncze kolczuge
. Potem jeszcze 5 modeli mi zostanie
PS: Zna ktos patent na plytowa zbroje?

PS: Zna ktos patent na plytowa zbroje?
- The WariaX
- Falubaz
Co Ty masz z tymi fotkami? Jak na nie patrzę to mam wrażenie, że jakaś zaćma mnie bierze.
Zrób fotę, z DOBRĄ ostrością (jak np na focie nr 2 z tych nowych), zapodaj do piccasy, tam włącz auto kolor i kontrast, i wykadruj używając przycinacza (czy jak to się tam zwie).
Praca z gs'em całkiem zacna
Zrób fotę, z DOBRĄ ostrością (jak np na focie nr 2 z tych nowych), zapodaj do piccasy, tam włącz auto kolor i kontrast, i wykadruj używając przycinacza (czy jak to się tam zwie).
Praca z gs'em całkiem zacna

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
KONIEC, czyli zamiast 7 klonow mam 7 "roznych" kraskow
:

Moj faworyt to ten ostatni po prawo caly owlosiony z palka

Moj faworyt to ten ostatni po prawo caly owlosiony z palka

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuźwa, jeden wali sztucznym fajfusem

A poważnie - jak krasie mi się podobają, tak ich broń już nie bardzo. Jest za duża/długa w stosunku do reszty armii i po prostu figsy nie będą pasować do regimentu. Tak mi się wydaje...

A poważnie - jak krasie mi się podobają, tak ich broń już nie bardzo. Jest za duża/długa w stosunku do reszty armii i po prostu figsy nie będą pasować do regimentu. Tak mi się wydaje...
- The WariaX
- Falubaz
Brutal anal attack
O mamo, czymś Ty się sugerował, robiąc mu TAKĄ "broń"

O mamo, czymś Ty się sugerował, robiąc mu TAKĄ "broń"

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To jest krasnoludzkie ZOMO
Tarcza jest, pała jest, tylko kasku brakuje - pewnie zgubił, nieborak, w starciach z kibolami
. Tylko czemu taki nieogolony

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Takim krasnoludem to można zrobić prawdziwe anal intruder