![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
Mogę prosić o "Bercik" przez duże "B" ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
No dobraYudokuno pisze:eee...:UGH: pisze:Proszę o zmianę na Oki
Bardzo proszę o zmianę nicka na KILO z Dungeon Keeper10
z góry dziękuje
z góry dziękuje
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Proszę o zmianę nicka z Mistrz Miecza Hoteha na Mistrz Miecza Hoetha
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
Nom, bedzie trzeba zostawic, bo w swojej niekompetencji przestawilas cos w poprzednim koncie i juz nie moglem sie zalogowac zeby odpowiedziec, co juz przestalo byc smieszne, wiec zrobilem sobie nowe.
A jesli chcesz ratowac swiat od beznadziejnych ksywek, to moze zacznij od wlasnej ? Moze na Reksio ?
A jesli chcesz ratowac swiat od beznadziejnych ksywek, to moze zacznij od wlasnej ? Moze na Reksio ?
o, popatrzcie, koleś bez poczucia humoru, który mi zarzuca niekompetencję!
OK, kolego, zanim znów napiszesz coś równie niemądrego o braku kompetencji - sprawdź, czy przypadkiem nie zapomniałeś hasła. Bo tak się składa, że ja nie mam opcji zmiany haseł . A widzę, że Twoje konto istnieje i ma się dobrze.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
OK, kolego, zanim znów napiszesz coś równie niemądrego o braku kompetencji - sprawdź, czy przypadkiem nie zapomniałeś hasła. Bo tak się składa, że ja nie mam opcji zmiany haseł . A widzę, że Twoje konto istnieje i ma się dobrze.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Czy mógłbym poprosić o zmianę nicka na Napoleon przez duże N ? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Rąbnąłem się zakładając konto i...![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z gory dzieki!!![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Rąbnąłem się zakładając konto i...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z gory dzieki!!