Mistrzostwa Krakowa 19.01.2013 (pre Bazyliszek) / statuetka!
Re: Mistrzostwa Krakowa 19.01.2013 (pre Bazyliszek)
To i ja sie zglaszam
Zrobione, kolejna aktualka zapewne jutro
Zrobiłem rezerwację również dla 8 Bili
Zrobiłem rezerwację również dla 8 Bili
Wisła Kraków.
zapewne tym, że jak wygrasz to bedziesz się mógł szczycić oficjalnym mianem mistrza Krakowa w figurki na cały nastepny rok, no i pewnie będzie pamiątkowe zdjęcie z Sevim
Do tego zwycięzca dostanie wyjątkową statuetkę i dyplom, oraz nagrodę rzeczową - bonKosa pisze:że jak wygrasz to bedziesz się mógł szczycić oficjalnym mianem mistrza Krakowa w figurki na cały nastepny rok, no i pewnie będzie pamiątkowe zdjęcie z Sevim
Większy prestiż
Zapewne będzie też nieco inny skład osobowy niż na Veni, Vidi, Vici
Wisła Kraków.
Mistrzostwa to brzmi po prostu bardzo poważnie - były IMP w Gdańsku (2 dniowe, nagrody, etc...) i MPki w Bielsku (wynajęta sala, duże nagrody, etc...) - tak mi się to kojarzy nie z cyklicznym turniejem a czymś specjalnym
a trollować mi się zdarza tylko w temacie Qca
a trollować mi się zdarza tylko w temacie Qca
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jeżeli daliśmy w nazwie 'Mistrzostwa' to znaczy że traktujemy ten turniej wyjątkowo i prestiżowo, inaczej dalibyśmy tylko 'Pre Bazyliszek'.
Nagrody na Strychu są moim zdaniem spore.
Na obecną chwilę nie mamy możliwości wynajecia sali na dwu dniowego lokala, bo koszty sal w Krakowie zaczynają się od 2 tysięcy złotych..
Nagrody na Strychu są moim zdaniem spore.
Na obecną chwilę nie mamy możliwości wynajecia sali na dwu dniowego lokala, bo koszty sal w Krakowie zaczynają się od 2 tysięcy złotych..
Wisła Kraków.
Będzie nagroda specjalna ufundowana przez sponsora - wartości kilkuset złotych. (dodatkowo!- poza tym co zbierzemy ze składek) Niestety nie wolno nam dawać pieniędzy graczom w związku z tym coś za to kupimy.
Kraków nigdy jeszcze nie miał mistrzostw WFB - czas to zmienić - na razie stać na tyle - turniej 32 osobowy.
Za rok ,dwa impreza będzie większa !!! Od czegoś trzeba zacząć! Z naszej strony zrobimy wszystko ,żebyście byli zadowoleni !
Kraków nigdy jeszcze nie miał mistrzostw WFB - czas to zmienić - na razie stać na tyle - turniej 32 osobowy.
Za rok ,dwa impreza będzie większa !!! Od czegoś trzeba zacząć! Z naszej strony zrobimy wszystko ,żebyście byli zadowoleni !
Zrobione: 3 miejsca dla Ósmej Bili (Laik, zdecydujecie się? Daj znać )
4 dla The Gamblers, 3 dla starego Legionu.
4 dla The Gamblers, 3 dla starego Legionu.
Wisła Kraków.