Galeria Puszkina - monster sculptures
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Puszkina
Ok to jest prawie skończony Slann (z pierwszej strony), brakuje broni w ręce Skinka i kilka szczegółów.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2012, o 14:06 przez puszkin, łącznie zmieniany 3 razy.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Świetny slan! Na początku pomyślałem "spoko konwersja" a chwile później zauważalnym że to ulepek od podstaw.
Ręce skinka mogłyby być lepiej wyrzeźbione a tył platformy mieć bardziej ostre kąty ale ogólnie świetnie to wygląda.
Podoba mi się też podstawka i szczegóły w postaci małych listków i kwiatuszków na tronie.
Karni też zapowiada się nieźle.
Ręce skinka mogłyby być lepiej wyrzeźbione a tył platformy mieć bardziej ostre kąty ale ogólnie świetnie to wygląda.
Podoba mi się też podstawka i szczegóły w postaci małych listków i kwiatuszków na tronie.
Karni też zapowiada się nieźle.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ok następny jest Kroxigor.
Mam nadzieję, że się podoba, za niedługo pokażę wam jeszcze 2 inne skonwertowane kroxy. Potrzebują lekkich poprawek.
Mam nadzieję, że się podoba, za niedługo pokażę wam jeszcze 2 inne skonwertowane kroxy. Potrzebują lekkich poprawek.
To nie są nadlewki, on trochę przeszedł (przeprowadzki itp. więc te kolce trochę się zniszczyły ) maczugę pomalowałem dawno, a w tym roku miałem 4 przeprowadzki, niektóre figurki są więc lekko poobijane
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, puszkin, prawdziwy z Ciebie koczownik .
Slann bardzo fajny, krox zresztą też, podobają mi się wesołe kolorki na tych figsach .
Slann bardzo fajny, krox zresztą też, podobają mi się wesołe kolorki na tych figsach .
No trochę sobie pojeździłem w tym roku
Skończona grupa Kroxigorów brakuje jeszcze tylko skinków, ale coś leży w wypraskach z tym, że nie wiem ile.
Skończona grupa Kroxigorów brakuje jeszcze tylko skinków, ale coś leży w wypraskach z tym, że nie wiem ile.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kolorowe, że hej Liście na podstawkach z gs-u
Tak lepiłem, z tymi kolorami to źle czy dobrze? W sumie to Lizardmeni są specyficzni pod tym względem. Chociaż te realistyczne armie lizardmenów gniotą.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Powiem tak: pojedyncze figsy bardzo mi się podobają przez tę kolorowość . Jednak nie wiem, jak będą wyglądać zestawione w regiment , czy nie będzie zbyt pstrokato... Ale w końcu to lizzies, więc może nie...
Generalnie jestem otwarty na wszelkie uwagi, opinie i porady bo to zawsze pomaga. No a jak będzie to wyglądało w armii to jeszcze nie wiem zobaczymy. Pomyślę, nad tym aby w przyszłości były nieco mniej kolorowe.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie w tym rzecz jest . Po prostu ciekaw jestem takiego regimentu. Osobiście wolę mroczne figsy, ale te mnie jakoś urzekły swoimi barwami i mi się podobają. Czekam zatem postępu w pracach nad tym regimentem. Nie kombinuj za dużo, tylko maluj tak, jak czujesz, wtedy imho największa frajda, a i różnorodność armii większa. Jakby wszystkie wyglądały podobnie, byłoby nudno... Absolutnie nie traktuj mych postów jako ironicznych - wręcz przeciwnie
Dobra w takim razie po świętach zabieram się do malowania skinków (wyjeżdżam na święta). Muszę jeszcze stare oczyścić z farby bo są w masakrycznym stanie, konwersje skinków na kameleonów wciąż w trakcie więc jeszcze trochę czasu minie zanim pomaluje. Powoli przygotowuję także saurusów na cold onach. Muszę jeszcze ulepić broń dla skinka na palankinie (koło slanna) i umieścić zdjęcia Temple Guardów (narazie tylko 10 ). W najbliższym czasie przygotujcie się także na jakieś wieści z malowania treemana (na razie zabrakło mi farb )
Mam nadzieję, że spodoba wam się moja armia
Mam nadzieję, że spodoba wam się moja armia
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, zuch chłopak - to się nazywa szeroko zakrojony plan
Postanowiłem zrobić tutoriala jak robię jungle bases pod kameleony zapraszam na część 1. http://mininatureart.blogspot.com/2012/ ... art-1.html
Te podstawki pod kroxami są świetne. Jedyne co bym zmienił, moim skromnym zdaniem, to kolor trawki elektrostatycznej na ciemniejszy. Kawał niezłej roboty tu pokazałeś
Chciałbym zgłosić oddział na Play Mini Of The Month XXXIX
Temple Guard
Temple Guard
http://mininatureart.blogspot.com/2013/ ... ettes.html
Ostatnio malowane Demonetki (moja po prawej, a mojej siostry po lewej)
Ostatnio malowane Demonetki (moja po prawej, a mojej siostry po lewej)
Ostatnio zmieniony 20 sty 2013, o 19:28 przez puszkin, łącznie zmieniany 2 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, puszkin, jeszcze bardziej zminiaturyzuj fotki
Proszę już zwiększyłem rozmiar, nie zauważyłem, że były, aż takie małe.