Mistrzostwa Krakowa 19.01.2013 (pre Bazyliszek) / statuetka!
Re: Mistrzostwa Krakowa 19.01.2013 (pre Bazyliszek)
A tak z ciekawości, Bazyliszki są obowiązkowe, czy można je olać ciepła strużką?
Let the River of Blood flow...
Panowie wole od razu uprzedzić że niestety nie pożyczę figurki Pulpeta Na 2600(2800) gram na 2 małych klepaczach a więcej figurek Bestmeńskich Herosów nie mam (poza BSB). Chyba że ktoś chce zwykłego Koziołka za Bazyliszka to spoko i zapraszam śmiało (ale po erracie do Pulpeta nie będzie on już tak popularny)
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
może zróbcie popiersie legionisty albo jakiś wypasiony hełm wyżej wspomnianego?
Opos: Maku dopisany. Tak, Bazyliszki są obowiązkowe.
DWDog: Jesteś wpisany na listę rezerwową, jak zwolni się miejsce wpiszę Cię na główną a Ciebie poinformuje
Laik: zabieracie z Bielska jeszcze kogoś ze sobą, czy skasować rezerwację dla 8 Bili? Muszę wiedzieć
Solo: nie myślałem że ktoś może mieć takie parcie na statuetkę Zdjęcie pewnie pojawi się tydzień/w tygodniu przed turniejem
DWDog: Jesteś wpisany na listę rezerwową, jak zwolni się miejsce wpiszę Cię na główną a Ciebie poinformuje
Laik: zabieracie z Bielska jeszcze kogoś ze sobą, czy skasować rezerwację dla 8 Bili? Muszę wiedzieć
Solo: nie myślałem że ktoś może mieć takie parcie na statuetkę Zdjęcie pewnie pojawi się tydzień/w tygodniu przed turniejem
Wisła Kraków.
Możesz wybrać jakiegoś innego
Wisła Kraków.
ja wezmę chyba Andrzejkę
Ja chyba też
Wisła Kraków.
Mnie się wydaje, czy Andrzej dodający command group do mournfangów i dwóch iron gutów to już prawie 100 punktów do przodu? Trochę kiepsko zbilansowane...
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
*Pstryk* Przeczytaj jeszcze raz. Dodaje 2 modele core'owej, nie strzelającej piechoty (czyli ironguci), ale command group idzie na dowolny oddział.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator