O upadku Masterów

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Re: O upadku Masterów

Post autor: Smiechu »

Lidder pisze:Pójdźmy dalej, niech cała LL tworzy LS... więcej spojrzeń na jedną sprawę - polecam! :D

Ogólnie znane są machlojki, że LS ustawia zasady pod swój klub, rozumiem więc Twoje obawy ;) Wciąż jednak nie wiem co ma LS do ilości i jakości sędziów na turniejach? LS tworzą głównie gracze, którzy ogarniają tę grę.
Moja wypowiedz nie miała być pociskiem w LS, a jedynie smutnym spojżeniem na to jak to wygląda.
Mnie osobiście obojętne jest kto robi nasze uściślenia - ważne by były dobre dla wszystkich i zrobione na czas.

Na dzień dzisiejszy LS wykonuję swoją prace bardzo dobrze i niech tak zostanie.
A co do sędziowania - to może robic każdy.
Tylko czy organizator będzie chciał wynająć kogoś nie pewnego??

To są już decyzje organizatora.

pozdro i zakończmy ten temat o sędziach, bo to bzdura.

I tak wogóle zakończmy ten temat, bo za późno już na wprowadzanie jakichkolwiek zmian na sezon 2013.

Pomyślimy o tym w połowie sezonu, czyli po DMP będziemy mieli już jakąś wyklarowaną wizje.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ja tam nie widze problemu. Jestem przeciwny jakimkolwiek zmianom w regulaminie ze wzgledu na sedziowanie masterow.
To jest sprawa osrodka, czy zalatwi sobie sedziego czy nie. Kazdy gracz z topu jest niezlym sedzia, wiec znalezc wsrod nich kilku, ktorzy nie maja chwilowo parcia na lige nie powinno byc problemem, zwlaszcza jesli zapewni im sie godziwe warunki wspolpracy. Dostepnosc sedziow na masterach to swiezy problem i zanim cos na ura! zmieniac, wolalbym poczekac i zobaczyc czy przyszli orgowie podejda do kwestii powaznie - zawsze pozostaje jeszcze glosowanie na mastery.
Odnosnie upadku masterow - lol. Jeden slabszy turek wiosny nie czyni. Jak patrze na tegoroczna oferte masterowa to wyglada to git. Moze niech te mastery najpierw faktycznie upadna.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Też uważam że nie ma co zmniejszać liczby masterów – będziemy mieli nowy, lepszy sezon gdzie okresem martwym jak widać będzie styczeń a nie maj/czerwiec – czyli mamy znacznie lepsze terminy, kandydatury też wyglądaj całkiem fajnie – 12 na 9 miejsc jest ok, 12 na 7 miejsc to już trochę słabo…
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Zwłaszcza, że nie ma kandydatur zupełnie z dupy od ludzi, którzy nawet lokala porządnie nie zrobili.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ