Moderator: esgaroth
http://www.anvilindustry.co.uk/index.ph ... ath=98_101Never pisze:hmm faktycznie fajne, a ktoś zna cenę?
DziękiNijlor pisze:Bob, gratuluję zlecenia od TF
BoB pisze: Kolejny update, tym razem pancerz, uszy i pasek. Postanowiłem też że rogi będą sporo większe i w innym kształcie (bardziej do tyłu), pancerz będzie lustrzanie z drugiej strony + duża ilość pasków spinających to "do kupy". Obszar samego korpusu wydaje się teraz trochę pusty, mam nadzieję że trochę się to poprawi po dodaniu pasków. Różnica proporcji na moje oko trochę zmalała dzięki temu pancerzowi. To tyle z rzeczy które sam widzę, chętnie posłucham co wy byście dodali / zmienili
Haha, to właśnie jest zlecenie od TF pomiędzy bullem a kolejnymi dwomaPiotrB pisze:lepiej byś demigryfy fajne do imperium zrobił- bulle kupią ci 3 osoby a graczy imperium jest znacznie wiecej!
BoB miniatures pisze:Haha, to właśnie jest zlecenie od TF pomiędzy bullem a kolejnymi dwomaPiotrB pisze:lepiej byś demigryfy fajne do imperium zrobił- bulle kupią ci 3 osoby a graczy imperium jest znacznie wiecej!