Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Sergio w Twoim wieku już takie przykre doświadczenia? ;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- sorinmarkov
- Chuck Norris
TEORETYCZNIE... dzisiaj chaos powinien pochłonąć świat, prawda??
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
To był misterny plan Tzeencha, śmiertelnicy nawet nie wiedzą że powielając demoty na fejsie przyczynili się do zrealizowania niepozornego acz zakrojonego na globalną skalę rytuału...
Ostatnio zmieniony 21 gru 2012, o 13:40 przez Opat, łącznie zmieniany 1 raz.
wgl co sądzicie o domenie slanesha? testy tafa, każesz kolesiowi iść gdzie chcesz, szał, panika w 18 calach (w połączeniu z diabolicznym splendorem i totemem zagłady panika na -2) 1 i 5 raczej kiepskie. generalnie 4 fajne czary 2 średnie ale jakoś na żadnym turnieju jeszcze tego nie widziałem.
ja gralem tym lorem w poznaniu 2011, poszlo niezle (zajalem 2 miejsce). na demony i TK to bardzo dobry lore. jak bloodletterzy dostaja czar numer 6 to jest masakra. w dodatku to frenzy tez jest mega
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Co sądzicie o chaosie na samej kawalerii ?
Może to i chore ( ) , ale jednak ciekawi mnie ta opcja.
Z moich obliczeń wyszło , że na 700 pkt. wychodzi exalted hero na koniku z markiem , 20 marud z lekkim armourem i flailami oraz knightsi z markiem khorna.
Problem w tym , że nie była by to zbyt różnorodna armia (lord , exalted hero , marudy , rycerze , rydwany , skullcrashery i te slaneszowe pseudo-koniopodobne).
Co wy o tym sądzicie ?
Pozdrawiam
Może to i chore ( ) , ale jednak ciekawi mnie ta opcja.
Z moich obliczeń wyszło , że na 700 pkt. wychodzi exalted hero na koniku z markiem , 20 marud z lekkim armourem i flailami oraz knightsi z markiem khorna.
Problem w tym , że nie była by to zbyt różnorodna armia (lord , exalted hero , marudy , rycerze , rydwany , skullcrashery i te slaneszowe pseudo-koniopodobne).
Co wy o tym sądzicie ?
Pozdrawiam