takie proste pytanie ale...
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
takie proste pytanie ale...
Jak fanatyk zabije mi 25% oddziału zdaje panikę?? i kiedy??
Ostatnio zmieniony 1 wrz 2007, o 08:44 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 1 raz.
255 odzialow? kurde.
moi az tak sie nie sprawdzaja nigdy : (
moi az tak sie nie sprawdzaja nigdy : (
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
wczoraj miałem taką akcję na stole, przeciwnik grający goblinami w ww. przypadku zdawał panikę.
tak powaznie piszac,
to od razu po rucuh fanatyka (nie fanatykow).
Co to oznacza? Jesli oddzial ma 2 fanatykow, wypuszczasz jednego - wpada on w np kawalerie. Zabija 2. I w tym momencie juz kawaleria rzuca test paniki, dopiero potym decydujesz gdzie wypuscisz drugiego fanola.
Oczywiscie nie mozna 2 razy rzucac testu paniki w jednej turze
Co to oznacza? Jesli oddzial ma 2 fanatykow, wypuszczasz jednego - wpada on w np kawalerie. Zabija 2. I w tym momencie juz kawaleria rzuca test paniki, dopiero potym decydujesz gdzie wypuscisz drugiego fanola.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Tak samo, jeśli fanatyk wpadnie w swój oddział. Też jest panika.
Serwus.
A ja mam prośbę taką czy jeśli zadajesz jakieś pytanie w tym dziale to mógłbyś łaskawie w tytule tematu napisać coś sensownego ?!. A nie "takie proste pytanie ale.." , "pytanie" et cetera et cetera.
Pozdrawiam.
A ja mam prośbę taką czy jeśli zadajesz jakieś pytanie w tym dziale to mógłbyś łaskawie w tytule tematu napisać coś sensownego ?!. A nie "takie proste pytanie ale.." , "pytanie" et cetera et cetera.
Pozdrawiam.
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
Zawsze mi się wydawało, że najpierw deklarujesz gdzie wypuszczasz fanatyków (punkt), a DOPIERO potem rzucasz na ruch i hity.to od razu po rucuh fanatyka (nie fanatykow).

Nie mam booka pod ręką, ale jak dotąd zawsze tak grałem....

Bum...!
noto jak zdobedziesz booka pod reka, to chetnie podejme dyskusje :]
typiezreguly jest zasada, ze najpierw sprawdzasz czy maszracje a potem sie wypowiadasz. Panika za25%zniszczonej jednostki jest na KONIEC fazy. a decyzje gdzie wypuszczasz fanatykow jestprzed rzuceniem na pierwszego.TruePunk pisze:tak powaznie piszac,
Shino