GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
Do pełni składu brakuje wam DE masturbujących się nożami :D
Orgietka u Shub-nigurrath :)
Orgietka u Shub-nigurrath :)
chyba nie ma 4
ale może ktos się zgłosi, ewentualnie ja moge wystawić HE na 4200 eurowo...

-
- Falubaz
ludziki, prosze was
Zagrajcie sobie lepiej na mniejsze pts kazdy z kazdym. Bitwy na 8 tysi na stole są słabe 

siedz tam w Katowicach i cichaj 
pewnie i tak nic z tego nie wyniknie
bo nie ma kolejnej osoby, Dydu "może może" tak jak i ja "może mogę" ale to nie stanie na przeszkodzie zjeść Diba

pewnie i tak nic z tego nie wyniknie

bo nie ma kolejnej osoby, Dydu "może może" tak jak i ja "może mogę" ale to nie stanie na przeszkodzie zjeść Diba

w ostateczności
no nic, wezmę armię na tyle i się zobaczy dalej co uczynimy bo nadal nie wiem czy będę mógł zostać.
Dibo ma jeszcze bretę przecież
Szkoda, że nie ma kogoś z chaosem albo wspomnianymi DE...

no nic, wezmę armię na tyle i się zobaczy dalej co uczynimy bo nadal nie wiem czy będę mógł zostać.
Dibo ma jeszcze bretę przecież

Szkoda, że nie ma kogoś z chaosem albo wspomnianymi DE...
bądz co bądz trzeba sie kiedys tak ustawić... na całonocne granie przy jakimś truneczku.
może jakoś po świętach? to chyba dość swobodny czas jest?
@Suchy
i nie, wcale nie musimy konczyć takiej bitwy :p to nie o to chodzi
może jakoś po świętach? to chyba dość swobodny czas jest?
@Suchy
i nie, wcale nie musimy konczyć takiej bitwy :p to nie o to chodzi

znaczy 28?
na 99% będe w Krakowie.
to możemy zacząc kołować ekipę jakąś no i miejscówkę, u mnie słabo z miejscem, maks 2x2 i to ścisk będzie (spory) ale jakby nie było lepszej opcji
na 99% będe w Krakowie.
to możemy zacząc kołować ekipę jakąś no i miejscówkę, u mnie słabo z miejscem, maks 2x2 i to ścisk będzie (spory) ale jakby nie było lepszej opcji

tylko na jak długo? 

może jeszcze Sevi będzie wolny! Zagramy mega fajną bitwę przy wódzie a potem się porzygamy od nadmiaru wódy
...Skoro na masterach teraz nie wolno pić bo to gorszy młodzież
to chyba nie będę jeździł 

PiotrB pisze:może jeszcze Sevi będzie wolny! Zagramy mega fajną bitwę przy wódzie a potem się porzygamy od nadmiaru wódy
wchodze w to bez zastanowienia

28 będę 
Może w Vana? Uriel grywa tam w nocy, trzeba by z nim pogadać

Może w Vana? Uriel grywa tam w nocy, trzeba by z nim pogadać

Wisła Kraków.
Ja jestem chętny 

Wisła Kraków.
no i ja 
albo duuuza bitewka albo może planszówa jakaś, ewentualnie jakiś taki mini turniejik jak gadałem z Dydem (Bilaticon) wszystko zalezy kto by był i gdzie byśmy grali.

albo duuuza bitewka albo może planszówa jakaś, ewentualnie jakiś taki mini turniejik jak gadałem z Dydem (Bilaticon) wszystko zalezy kto by był i gdzie byśmy grali.