Rozluźnianie pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Marcin
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Marcin »

Mr.Szatan jest kultowy -> ostra szydera , na granicy dobrego smaku .
Na granicy? IMHO daleko za nią. :D

Zmieńmy lepiej temat:
http://www.youtube.com/watch?v=TBAyg7Wyc6U
Prawa selektywnej grawitacji
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu

Awatar użytkownika
cielo
Wałkarz

Post autor: cielo »

Marcin pisze: Zmieńmy lepiej temat:
http://www.youtube.com/watch?v=TBAyg7Wyc6U
Masakrejszyn

Awatar użytkownika
Marcin
Powergamer Rozpiskowy

No wiem. :D
Chleb pada zawsze na stronę posmarowaną masłem, a jeśli nie spadnie, oznacza to, że złą stronę posmarowaliśmy
Prawdopodobieństwo, że chleb spadnie posmarowaną stroną na dywan, jest wprost proporcjonalne do ceny dywanu

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

Awatar użytkownika
cielo
Wałkarz

Post autor: cielo »

Jarosław Kaczyński zginął w tragicznym wypadku. Jest przyjęty w niebie przez Św. Piotra, który rzekł mu:
- „Witamy! Ale najpierw musimy załatwić drobny problem... Tak rzadko widujemy tu premierów, że nie jesteśmy pewni, co mamy z tobą zrobić. Szef chce, żebyś spędził jeden dzień w piekle i jeden dzień w niebie. Potem będziesz musiał wybrać miejsce, w którym będziesz chciał spędzić wieczność.”
- „Ależ ja już zdecydowałem, chcę zostać w niebie!”
- „Żałuję, ale mamy swój regulamin.”

Św. Piotr prowadzi Jarosława do windy, która wiezie go do piekła. Gdy drzwi otworzyły się, znalazł się na znakomitym, zielonym polu golfowym, słońce świeci na bezchmurnym niebie i jest łagodne 25°C. W dali rysuje się wspaniały pawilon klubowy. Przed budynkiem jest jego ojciec, ksiądz Rydzyk i premier Jan Olszewski. Jest tu także znaczna część prawicy. Wszystkie te piękne postacie zabawiają się, szczęśliwi, ubrani elegancko, choć swobodnie. Podążają na jego spotkanie, ściskają go serdecznie i rozpoczynają się wspomnienia z przeszłości i homeryckie debaty (ha! ha!). Zagrali przyjacielską partię golfa, potem zjedli wystawny obiad z kawiorem i homarem. Diabeł oferuje także lody ...
- „Wypij jeszcze Margheritę i wypocznij sobie, Jarku”
- „Och, no…, nie mogę pić, złożyłem przysięgę”
- „E tam, mój drogi, tu jest piekło. Możesz jeść i pić wszystko co chcesz bez obawy. Od tej chwili będzie tylko coraz lepiej!”

Kaczyński wypija swój koktajl i zaczyna nabierać przekonania, że diabeł jest całkiem sympatyczny. Jest grzeczny, opowiada niezłe kawały, lubi zabawne sytuacje itd.
Bawili się tak dobrze, że nawet nie zauważyli kiedy minął im czas… W końcu nadeszła godzina odejścia. Wszyscy przyjaciele uścisnęli go i Kaczyński wsiadł do windy wiodącej do nieba. Święty Piotr oczekiwał go przy wyjściu.
”Teraz pora na wizytę w niebie” – rzekł mu staruszek otwierając drzwi do raju.

Przez 24 godziny Kaczyński miał przebywać z
Turowiczem, Giedrojciem, Szczepańskim, Kisielewskim, całym bractwem życzliwych ludzi, przechadzających się po Polach Elizejskich, rozprawiających na tematy znacznie ciekawsze niż pieniądze i traktujących się z kurtuazją. Żadnego złego zagrania ani świńskiego kawału; żadnego zachwycającego pawilonu klubowego, tylko zwykła jadłodajnia. Jako że ludzie ci nie należeli do bogaczy, nie znalazł tu nikogo dobrze znanego, nikt też w nim nie rozpoznał ważnej osobistości ani kogoś wyjątkowego. Gorzej! Jezus jest kimś w rodzaju hippisa, osobą nieodpowiedzialną, która wciąż mówi tylko o „wieczystym pokoju” i powtarza w nieskończoność komunały bez wyrazu:
- „Wygnać przekupniów ze Świątyni”, „Trudniej będzie bogaczowi wejść do mojego królestwa, niż wielbłądowi przejść przez ucho igielne” itd.

Gdy dzień skończył się, Święty Piotr wrócił.
- „No, Jarosławie, teraz musisz wybrać”
Kaczyński zastanowił się przez minutę i odrzekł:
- ”Nigdy nie przypuszczałem, że dokonam podobnego wyboru. Ech, dobra. Stwierdzam, że niebo jest interesujące ale jestem przekonany, że będę czuł się znacznie swobodniejszy w piekle, wśród moich przyjaciół.”

Święty Piotr odprowadził go aż do windy i Jarosław Kaczyński zjechał znowu do piekła… Gdy drzwi otworzyły się, znalazł się w środku wielkiej równiny, wypalonej i pustej, pokrytej toksycznymi wylewami i odpadkami przemysłowymi. Z przerażeniem dostrzegł wszystkich swoich przyjaciół na kolanach, powiązanych wzajemnie łańcuchami, którzy zbierali śmieci, aby je wrzucać do wielkich, czarnych worów. Stękali z bólu, zanosili skargi na swoje tortury; ręce i twarze mieli czarne od brudu. Diabeł zbliżył się, obejmując go za ramiona swoją włochatą i śmierdzącą łapą.
- „Nie rozumiem - bełkotał Kaczyński w stanie szoku – gdy byłem tu wczoraj, było pole golfowe i pawilon klubowy. Jedliśmy kawior i homara i podpiliśmy sobie. Podskakiwaliśmy jak zające i bawiliśmy się świetnie... Teraz widzę tylko pustynię wypełnioną nieczystościami i wszyscy mają wygląd żałosny!?”
Diabeł spojrzał na niego, uśmiechnął się i szepnął do ucha :
- „Wczoraj mieliśmy tu kampanię wyborczą; dzisiaj zagłosowałeś na nas!”

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Hardcore :D .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

a propos tego żartu to chociaż jestem przeciwnikiem takich zartów o niebie, Jezusie itp. to samo przesłanie jest słuszne i, że tak powiem.na czasie:P

Awatar użytkownika
Marcin
Powergamer Rozpiskowy

Awatar użytkownika
Stach
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stach »

No niektóre wpadki w TV są zabójcze.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Jak Trojek znajomych w Kanadzie odwiedził.
(Zdemaskowaliśmy go mimo czapeczki)

Wyłącznie od lat 18!!!!!!!

http://video.google.de/videoplay?docid= ... =zeitgeist
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Zajebiste Jacku :D:D:D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Zajebiiiste :D
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Stach
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stach »

NIc dodać nic ująć. Naprawde jest zajebiste

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Stach pisze:No Mr. Szatan jest troche poje****

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,2 ... 4%85siedzi
Dałem ten link troche wcześniej ale nic nie pisaliście i nie wiem dlaczego?
Bo jak dla mnie jest to rewelacyjne. ;)
Jak zobacze jeszcze jedną klasyczną bajkę z podłożonymi bluzgami to sie porzygam.
Najklasycznejszy internetowy chłam.
Wolałbym to zobaczyć w oryginale niż w tym mało zabawnym remiksie, polegającym na jak najczęstsym mówienia ''k...a'' i '' ja p......e''.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Pablo Francisco, kultowy już komik amerykański:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5109371507
Niech nie znam tego, kto nie spadnie z krzesła przy powyższym filmiku :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

A to widzieliscie ?

Bagman

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

http://www.devilducky.com/media/55981/
Dokument o badaniach nad wpływem dragów na zachowanie pająków. Przynajmniej z pozoru... obejrzyjcie, zobaczycie :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Jedy Knight pisze:Jak Trojek znajomych w Kanadzie odwiedził.
(Zdemaskowaliśmy go mimo czapeczki)

Wyłącznie od lat 18!!!!!!!

http://video.google.de/videoplay?docid= ... =zeitgeist
Najfajniejsze, ze nie obudzil sie, gdy go zlodziej jechal w tylek :] sweet!

Zablokowany