Toczu... Tocz sięTocz pisze:Czopek pozmienialeś u mnie a teraz sie zastanówJaki sens ma "fluff" do zasady którą mój bazyliszek daje ?

Pokaż mi w army booku fluff do Tocza. Wszystkie work in progress jak napisałem.
Ogółem dzięki panowie za rady

Toczu... Tocz sięTocz pisze:Czopek pozmienialeś u mnie a teraz sie zastanówJaki sens ma "fluff" do zasady którą mój bazyliszek daje ?
Normalnie możesz brać itemy. Broń którą weźmiesz to tak naprawdę hak ( czyli jego zasada kumuluje się z zasadami weaponu )Matis pisze:Jak biorę 11.Leo Mateo Erytreo to dla herosa normalnie mogę itemy dobierać, czy ten hak zajmuje jedną rękę?
Właśnie ma aż 3 bonusy bo nie wydawały mi się jakieś gięte. Chociaż - 1 to hit to jednak dużo. A dodatkowe K3 stompów na herosie który ma 5+ siły też mocne.szeszej pisze:Leo Mateo imho nie powinien rozdawać AP - sztandard to samo robiący kosztuje 50 pkt i nie ma innych bonusow.
Właśnie Ogórkena-Volkswagena mi tu brakowało... Ale już za późno na takiego bazylaGórken pisze:łe nie mam swojego bazyla to nie przyjezdzam:P
Kordelas pisze:Ale fajnie ,turniej z wehikułem czasu![]()
A tak serio poprawcie datę w temacie
Możesz grać bez BazylaOverlordSlayer pisze:Bazyliszek Górkena musiałby pozwalać na przesuwanie oddziałów kiedy przeciwnik nie patrzy.
Zapisz mnie Czopku z moimi bestiami, ale pomysły na bazyliszki nie są zbyt interesujące. Sam nie wiem co wybrać. Znając życie będę musiał decyzję podjąć w ostatniej chwili.
Osobiście wolałbym zwykłe bitwy bez pijackich pomysłów, ale niech wam będzie. Dla mnie liczy się bitwa!