Dlaczego Mikołaj ma pomarańczową brodę IV

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Dlaczego Mikołaj ma pomarańczową brodę IV

Post autor: Grazbird »

Moi drodzy, tradycyjnie, składam wszystkim brodatym braciom serdeczne życzenia spokoju i miłości w gronie rodziny, pociechy z kostek i plastikowych pacynek, udanych rzutów na dużą popychaczkę z kowadła, i wszystkiego, co tylko potraficie sobie wyobrazić.

Oby spełniło się jedno z moich prywatnych marzeń, czyli nowy krasnoludzki book w 2013 !

Pozdrawiam Was (i wasze rodziny) bardzo serdecznie.

Grazbird

Ps. i pamiętajcie, nie ufać elfom !

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Też się podłącze :]. Składam każdemu długobrodemu krasnoludowi wesołych świat w gronie rodziny i znajomych, by wasze kolekcje metalowych krasków się powiększał, niesamowitych rzutów. No i żebyśmy dostali AB na 2013 rok :] i powrót metali do armii.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

No to i ja się podłączę. Aby Nasze dzieci miały bogatych rodziców, bujne brody i wielki kałdun wypełniony po brzegi browarkami. Żeby w 2013 roku wszystko się poukładało, aby nie podwędzili nam popychaczki w nowym AB i wszystkiego tego co Wy oraz wasi najbliżsi sobie zapragniecie.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

No ba!

Dużo piwa, uciech z życia i wszystkiego co krasnoludzkie!

Pozdrówki
Smh!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Kraggo
Chuck Norris

Post autor: Kraggo »

Ja również składam najlepsze życzenia krasnoludzkiej braci - długobrodym, "przyzwoiciebrodym", krótkobrodym, tym na jeża i gołowąsom :wink: Zdrowych, wesołych Świąt i pomyślności w nadchodzącym roku, a z rzeczy bardziej przyziemnych:

Mniej niewypałów na kowadle i maszynach, długich szarż (ku niedowierzaniu innych) oraz klimatycznych rozpisek. Życzę też zwycięstw z naszymi odwiecznymi wrogami, to jest zielonoskórą hałastrą, zdradliwymi elfami (czy jeśli ich zbierałem, to też się liczy? :wink: ), podstępnymi szczurami i...generalnie z 3/4 armii Warhammera :lol2: Oby wyszedł też nowy podręcznik do Krasnali ku uciesze, a nie ku rozpaczy.

Aye :)

Awatar użytkownika
Shin Ryu
Mudżahedin

Post autor: Shin Ryu »

Drodzy krótko i długobrodzi - życzę Wam zdrowych i pogodnych Wesołych Świąt, a także sporo szczęścia i pomyślności. Oprócz tego dobrego chleba z kamienia, mięsiwa z dzika, góry drogocennych klejnotów i tony złota :D
GOLD and GLORY - DOGS of WAR
Galeryjka Figurek
Shin Ryu Minis Blog

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

zycze wam tego samego...
tylko szczerze ;)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Długich bród, złota w bród i ogólnie wszystkiego obfitego.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

ODPOWIEDZ