Moi drodzy, tradycyjnie, składam wszystkim brodatym braciom serdeczne życzenia spokoju i miłości w gronie rodziny, pociechy z kostek i plastikowych pacynek, udanych rzutów na dużą popychaczkę z kowadła, i wszystkiego, co tylko potraficie sobie wyobrazić.
Oby spełniło się jedno z moich prywatnych marzeń, czyli nowy krasnoludzki book w 2013 !
Pozdrawiam Was (i wasze rodziny) bardzo serdecznie.
Grazbird
Ps. i pamiętajcie, nie ufać elfom !
Dlaczego Mikołaj ma pomarańczową brodę IV
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Też się podłącze :]. Składam każdemu długobrodemu krasnoludowi wesołych świat w gronie rodziny i znajomych, by wasze kolekcje metalowych krasków się powiększał, niesamowitych rzutów. No i żebyśmy dostali AB na 2013 rok :] i powrót metali do armii.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
No to i ja się podłączę. Aby Nasze dzieci miały bogatych rodziców, bujne brody i wielki kałdun wypełniony po brzegi browarkami. Żeby w 2013 roku wszystko się poukładało, aby nie podwędzili nam popychaczki w nowym AB i wszystkiego tego co Wy oraz wasi najbliżsi sobie zapragniecie.
pozdrawiam
pozdrawiam
No ba!
Dużo piwa, uciech z życia i wszystkiego co krasnoludzkie!
Pozdrówki
Smh!
Dużo piwa, uciech z życia i wszystkiego co krasnoludzkie!
Pozdrówki
Smh!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Ja również składam najlepsze życzenia krasnoludzkiej braci - długobrodym, "przyzwoiciebrodym", krótkobrodym, tym na jeża i gołowąsom
Zdrowych, wesołych Świąt i pomyślności w nadchodzącym roku, a z rzeczy bardziej przyziemnych:
Mniej niewypałów na kowadle i maszynach, długich szarż (ku niedowierzaniu innych) oraz klimatycznych rozpisek. Życzę też zwycięstw z naszymi odwiecznymi wrogami, to jest zielonoskórą hałastrą, zdradliwymi elfami (czy jeśli ich zbierałem, to też się liczy?
), podstępnymi szczurami i...generalnie z 3/4 armii Warhammera
Oby wyszedł też nowy podręcznik do Krasnali ku uciesze, a nie ku rozpaczy.
Aye

Mniej niewypałów na kowadle i maszynach, długich szarż (ku niedowierzaniu innych) oraz klimatycznych rozpisek. Życzę też zwycięstw z naszymi odwiecznymi wrogami, to jest zielonoskórą hałastrą, zdradliwymi elfami (czy jeśli ich zbierałem, to też się liczy?

Aye

Drodzy krótko i długobrodzi - życzę Wam zdrowych i pogodnych Wesołych Świąt, a także sporo szczęścia i pomyślności. Oprócz tego dobrego chleba z kamienia, mięsiwa z dzika, góry drogocennych klejnotów i tony złota