On ma maskę w kształcie czaszki.cichy pisze:Szkielety jako CHD?
figurki kupno/konwertować ?
Moderator: esgaroth
Re: figurki kupno/konwertować ?
Mnie się podoba. No może poza rakietą.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
- rudobrody79
- Falubaz
dajcie facetowi spokój
jak sie jemu podoba to tylko gratulować zapału
takie małe figsy konwertować to jest sztuka przez duże S
jak uda się Tobie zebrać i stworzyć całą taką armię, tworzącą jeden klimat i spójny charakter BEDZIE SUPER
Powodzenia
jak sie jemu podoba to tylko gratulować zapału
takie małe figsy konwertować to jest sztuka przez duże S
jak uda się Tobie zebrać i stworzyć całą taką armię, tworzącą jeden klimat i spójny charakter BEDZIE SUPER
Powodzenia
Luz, spodziewałem się Mam zamiar skonwertować sobie całą armię i szczerze mówiąc niezbyt przejmuję się ich zgodnością z oryginałami, a wizję mam taką nie inną.
@Krusk, Rudobrody79: dzięki
A, czyli jeśli skonwertuje ich z wojowników skullpassowych a nie z regimentowych to będzie git? Wszystkie części to GW (a nie np. modelina i żołnierzyki), są to krasnoludy i jest chaos, całość armi będzie spójna, tylko wyglądają inaczej niż bighaty czy FW-więc niby czemu to mają być proxy?cichy pisze:Sorki Matysz jak to Twoje dzieło, ale dla mnie to przesada. Tam nie ma nic związanego z Chadekami po za runami na naramiennikach imitujących rakietkę. [...] Malowanie ładne, ale dla mnie to prox. Już lepiej konwertować z dwarfów ze skullpasa. Na chaos dwarf online jest nawet parę poradników. Albo kupić mantic'a.
@Krusk, Rudobrody79: dzięki
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35884
Ej co Wy chcecie, ja tez mam CHD zrobione na mini warriorów chaosu...też mieszałem boxowych i SP, akurat pudełkowcy są wdzięczniejsi do konwersji...
Blunderki
WIP ironsworna
Rozumiem uwielbienie niektórych dla Big hatów i podziwiam portfele kupców FW, ale nie odrzucajcie od razu innych pomysłów...
Co innego machina, lekko niedoporacowana....
Blunderki
WIP ironsworna
Rozumiem uwielbienie niektórych dla Big hatów i podziwiam portfele kupców FW, ale nie odrzucajcie od razu innych pomysłów...
Co innego machina, lekko niedoporacowana....
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Nie odrzucam, sam mam parę konwersji i to marnych(hobgobliny i hobgoblin khan).
Spoko, myślałem, że to szkielet z laską chaosu i się zbulwersowałem, dopiero potem całą figurkę obejrzałem i zobaczyłem, że to faktycznie krasnal w masce. Jest Git. Chętnie bym zobaczył np 10 IG. Fajne malowanie. Chciałbym swoje w tym schemacie pomalować.A, czyli jeśli skonwertuje ich z wojowników skullpassowych a nie z regimentowych to będzie git? Wszystkie części to GW (a nie np. modelina i żołnierzyki), są to krasnoludy i jest chaos, całość armi będzie spójna, tylko wyglądają inaczej niż bighaty czy FW-więc niby czemu to mają być proxy?
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Lol, ok. IG będą jak wreszcie wyzwole kraśki od kumpla, na razie równo z Thundertuskiem do OK lecę k'daii destroyera.
Co do maszynki-wyżej dupy (i portwela) niestety nie podskoczę, musi pasować do drugiego deathshriekera, który będzie równie mały (działko ze skullpassa skonwertowane). Głupio wyglądają na podstawkach rydwanowych. Może załogę jak zrobię to będzie lepiej, postaram się, żeby się coś działo na tych podstawkach.
@Nijlor: Główki od 40k, super pomysł!
Co do maszynki-wyżej dupy (i portwela) niestety nie podskoczę, musi pasować do drugiego deathshriekera, który będzie równie mały (działko ze skullpassa skonwertowane). Głupio wyglądają na podstawkach rydwanowych. Może załogę jak zrobię to będzie lepiej, postaram się, żeby się coś działo na tych podstawkach.
@Nijlor: Główki od 40k, super pomysł!
Próbuję zrobić stonehorna wynurzającego się z lawy-po złożeniu thundertuska zostają akurat głowa, kawałek grzbietu i ogon. Na razie wygląda to tak:
Ulepić muszę jeszcze ściekającą z niego lawę, może wyjdzie A ta biała masa, którą zastąpiłem ciało, to papier toaletowy z wikolem-całkiem fajny zapychacz.
Ulepić muszę jeszcze ściekającą z niego lawę, może wyjdzie A ta biała masa, którą zastąpiłem ciało, to papier toaletowy z wikolem-całkiem fajny zapychacz.
Grolshek pisze:Moje proksy przy tym wyglądają jak oryginały FW Polepszyłeś mi humor w robocie...
pokaż nam swoją armię zanim napiszesz coś takiego...
nie przejmuj się , krytykują tylko Ci co sami nie mają za wiele do pokazania.Nijlor pisze:
Mnie się podoba. Ważne ,że coś robisz i Ci się chce...
- rudobrody79
- Falubaz
spoko, nie ma sprawy.sam miałem zamiar konwertować chadeków z dwarfów, jednak czasu nie mam, dlatego moja oferta na ich sprzedanie jest aktualna.Matysz pisze:Rudobrody79: dzięki
popieram musisz go opatentowaćNijlor pisze:Świetny pomysł z "lawowstaniem" - wrzucaj fotki w miarę postępu prac
bardzo oryginalny i nieźle się zapowiadający
A kim ty jesteś żebym coś udowadniał ? Przyjedź na mastera kiedyś to sobie obejrzysz...PiotrB pisze:Grolshek pisze:Moje proksy przy tym wyglądają jak oryginały FW Polepszyłeś mi humor w robocie...
pokaż nam swoją armię zanim napiszesz coś takiego...nie przejmuj się , krytykują tylko Ci co sami nie mają za wiele do pokazania.Nijlor pisze:
Mnie się podoba. Ważne ,że coś robisz i Ci się chce...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Czerwona lawa i czarno-kamienny demon . Pokazywać na razie nie ma co, dolewam kolejne warstwy ściekające (wikolem), a schnięcie każdej zajmuje. No i priorytet ma thundertusk, bo jest ostatnim (poza bohaterami) modelem do OK.cichy pisze:Hmn... Raczej mi nie pomożesz ;/ Jak go planujesz pomalować?