...a jak poradzilibyście złożyć jakiegoś mocnego lorda do walki?
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Nigdy nie grałem Gryfem. Mógłbyś mi powiedzieć, czemu się nie nadaje?krzychoss pisze:Na pewno nie gryf.
Zebranie wszystkich lwów w jeden oddział będzie dobrze działać? nie lepiej 2 mniejsze oddziały?krzychoss pisze:27 White Lions @ 515.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Lion Pelt; Standard; Musician
Banner of Sorcery
1 Guardian @
Heavy Armour
Amulet of Light
bzdura, poprostu spearelfami nie pchac sie na pale, one maja straszyc ze wejdzie brzytwa, albo obnirzanie T i bedzie kuku.Semi pisze:tylko ze wtedy jak mu nie pojdzie magia to jest maska w plecy, deathstar ma wiecej wad niz zalet...
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
edit: zmieniłem domenę.Lords
1 Archmage @ 325.0 Pts
Magic Level 4; Annulian Crystal; Guardian Phoenix
Lore of Shadow
1 Prince @ 286.0 Pts
General; Great Weapon; Dragon Armour; Dragonhelm; Vambraces of Defence
1 Great Eagle
Heroes
1 Noble @ 182.0 Pts Battle Standard Bearer (ma jeździć z DP)
Great Weapon; Dragon Armour; Shield; Loremasters Cloak
1 Elf Steed: Barded
1 Noble @ 190.0 Pts
Great Weapon; Shield; Armour of Protection
1 Great Eagle
Core
25 Spear Elves @ 230.0 Pts (mają stać z Magiem)
Musician
10 Archers @ 115.0 Pts
Musician
10 Archers @ 110.0 Pts
15 Archers @ 170.0 Pts
Musician
Special
1 Tiranoc Chariot @ 85.0 Pts
27 White Lions @ 448.0 Pts
Musician; Banner of Arcane Protection
7 Dragon Princes @ 255.0 Pts
Musician; Banner of Swiftness
Rare
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
1 Great Eagle @ 50.0 Pts
Models in Army: 97
Total Army Cost: 2496.0
magowie mi się ostatnio niesprawdzaną i niespłacaną, stąd 1 a nie 3 jak dotychczas.lajkonik pisze:Nie za mało jednostek mocno walczących? I tylko jeden mag? Wydaje mi się, że to nie zadziała...
W żadnej rozpisce nie widziałem dwóch przedmiotów. A czempion z magicznymi ginął od Kadai jak dzieciak z samego palenia. W życiu bym tych 5pkt. nie przyżydził. Dziwnie składacie te rozpy...Kosa pisze:hajelficki od niepamiętnych dziejów.
Maks stafu magicznego do 25 pkt może zabrać.