Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
To w sumie dobrze, ze zapytales, bo sie przynajmniej wyjasnilo. Jak macie jeszcze jakies pytania to walcie, Wielki Brat czuwa.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
AlMalik to Ty? Zapiszę.Rivendell pisze:Zgłaszam challenge z Scoutmaster
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Equos pisze:zgłaszam się, HE
Dodany, czekam na rozpiskę.
Ps. Jutro mija termin składania rozpisek!
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Dokładnie 35 min. ale brakowało nam jednego gracza dlatego postanowiłem,że kto pierwszy ten lepszy i z grona dwóch spóźnialskich (Oczko i Ty), byłeś szybszy w zgłoszeniu.Havelock pisze:wysłałem 40 minut po czasie, mam nadzieję że zostanę potraktowany ulgowo, ale regulamin to regulamin więc się nie obrażę jeśli nie pozdrawiam
Panowie jutro, w ciągu dnia, wrzucę paringi, losowaniem zajmie się moja córka, więc wszelkie żale będą nieuzasadnione.
Na dniach pewnie pojawi się też plik z rozpami jak to miało miejsce w poprzednich ligach (Grosiu liczę na Ciebie ). W pliku z rozpą zamieszczę wasze nr tel, mam nadzieję, że to nie problem, a osobiście uważam, że to ułatwi wam kontakt. Gdyby ktoś miał zastrzeżenia walcie na PMkę.
Do niedzieli (06.01.2013 r.) macie czas na grę, pamiętajcie, że jest nas sporo, więc rezerwujcie stoły z wyprzedzeniem.
Powodzenia, w razie pytań wiecie, gdzie mnie znaleźć.
Pozdro
Solider
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Zgodnie z zapowiedzią poniżej podaję paringi,można też je znaleźć w pierwszym poście.
PARINGI I RUNDA:
1. Solider vs Dreef
2. Janus vs Vampire
3. semi vs Grolshek
4. Misha vs Bayer
5. AlMalik vs Scoutmaster
6. Kilo vs Equos
7. Adamyetz vs Havelock
8. Lonit vs Anbu
9. sYsek vs Ironhead
10. Rupert vs LajoN
11. Bartosz vs Żuk
12. Mati vs Berbeć
Powodzenia!
PARINGI I RUNDA:
1. Solider vs Dreef
2. Janus vs Vampire
3. semi vs Grolshek
4. Misha vs Bayer
5. AlMalik vs Scoutmaster
6. Kilo vs Equos
7. Adamyetz vs Havelock
8. Lonit vs Anbu
9. sYsek vs Ironhead
10. Rupert vs LajoN
11. Bartosz vs Żuk
12. Mati vs Berbeć
Powodzenia!
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ważne że ja wiemSemi pisze:wrzuc rozpy bo nie pamietam jaka rozpe wyslalem
http://www28.zippyshare.com/v/77136392/file.html
Tu są wstępne rozpy.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Jakie wstępne, jakie wstępne? To są rozpy ostateczne. Sprawdzajcie, jak znajdziecie błędy to zgłaszajcie.Grolshek pisze:Ważne że ja wiemSemi pisze:wrzuc rozpy bo nie pamietam jaka rozpe wyslalem
http://www28.zippyshare.com/v/77136392/file.html
Tu są wstępne rozpy.
Grolshek, dzięki wielkie za ogarnięcie rozpisek, dobrze mieć po swojej stronie kogoś kto zna obsługę komputera.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Wiem, dostalem Twojego maila, juz jest powiadomiony.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
-
- Wałkarz
już poprawiłem. na szczęście tylko jeden mały błąd był:P to już całkiem nieźle:)