Możliwe.pingus pisze: Wygrałeś.
Ale las i tak blokuje stim tanka.
(Sam też tak uważam... ROTFL)
Ale w takim razie wypłacę Ci impakty jak mi zbreakujesz rydwan.
I lepiej módl się, byś grając ze mną Bretką nie przytulił lancy np. do brzegu stołu.
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Tam od razu konieć świata. Poza turniejowym Polhammerem jest jeszcze tyle innych fajnych figurkowych gier.pingus pisze:Jeśli te korniki dostaną dodatkowy atak to naprawdę będzie koniec świata.
Dziękuję, dziękuję, zawsze wiedziałem, że jestem zajebisty, chociaż prawdę mówiąc to użyłem trochę innych słów, żeby tą wielką myśl przekazać maluczkim.Tomash pisze:...Najlepiej temat kornikowych koni podsumował ktoś "I oczywiście przy pisaniu AB do Chaosu ten dodatkowy atak dla koni został uwzględniony w koszcie punktowym." - nic dodać, nic ująć...
Nie wypłacisz.Jedy Knight pisze:Ale w takim razie wypłacę Ci impakty jak mi zbreakujesz rydwan.
Bardzo dawno bretką nie grałem i nie zamierzam.. jest za słaba przez nowe zasady domków.I lepiej módl się, byś grając ze mną Bretką nie przytulił lancy np. do brzegu stołu.
Pivot rydwanów jest darmowy.Christos pisze:Jedy Knight pisze: Ale w takim razie wypłacę Ci impakty jak mi zbreakujesz rydwan.
A twoje jednostki wykorzustają 1/4 ruchu ucieczki żeby obrócić się po breaku.
Ja tam presję wytrzymuję Twardy jestem. Ale wiem, że parę osób moja decyzja uszczęśliwi To głównie dla nich.Asassello pisze: ale jesli ktos nie wytrzymuje cisnienia, odpowiedzialnosci stanowskia to moze zrezygnowac..
miętki jestes krytyke trzeba umiec przyjac i z nia polemizowac, jak kogos przekonasz to wtedy jestes zwyciezki, jak podwijasz ogon i uciekasz to nic nie zyskujesz warto pomyslec nad indywidualnymi udoskonaleniami a nie nad ucieczkaScimitar pisze:Ja tam presję wytrzymuję Twardy jestem. Ale wiem, że parę osób moja decyzja uszczęśliwi To głównie dla nich.Asassello pisze: ale jesli ktos nie wytrzymuje cisnienia, odpowiedzialnosci stanowskia to moze zrezygnowac..
Agresywnie?pingus pisze:No cóż.. chciałem napisać to co Jacek tylko mniej agresywnie.
Tu jest pies pogrzebany.Tomash pisze:
Nikt Cię siłą trzymać nie będzie - tak jak nikt nie jest niezastąpiony i nie ma co zmuszać kogokolwiek do bycia w LS, jeśli nie sprawia mu to frajdy.
Jestem. Mój tekst był złośliwy. Ale przyznam, że lepszej (bardziej wyważonej) od Twojej reakcji nie potrafiłbym sobie wyobrazićChristos pisze:Tomashu, Christos nigdy nie pretendował do zaszczytnej rangi członka LS i nigdy tego nie zrobi. Ciesze się że nadal jesteś uszczypliwy mimo że pewnie zaraz napiszesz, że wcale nie.
Jasne, że na forum się człowiek bardziej spina niż w realu. Ale wiesz - "zasady zobowiązują". Między forumowymi napinkami a regularnym chamstwem jest jednak pewna wyraźna granica. Nie piję tu do Twojej wymiany zdań ze Scimitarem - bo ta była OK (ale do Waszych napinek z TruePunkiem już jak najbardziej).Christos pisze:Poza tym forum to specyficzne miejsce gdzie można wyrażać swoja opinie. Po to w dużej mierze jest forum. A to że jak już pisałem, forum rządzi sie swoimi prawami...taki lajf.
No i szacun. Scimitar, jeśli to Cię nie przekonuje, to po jabłkach.Christos pisze:I przestań sie cisnieniować, wkurzać i obrażać. jeśli Cię czymś uraziłem to serdecznie i z całego serca (i publicznie) przepraszam i wale skruchę.