do tej walki niezbędne jest kowadłopanterq pisze:Dzięki za fajny turniej, szkoda że nie udało mi się powalczyć o wyższe miejsca

do tej walki niezbędne jest kowadłopanterq pisze:Dzięki za fajny turniej, szkoda że nie udało mi się powalczyć o wyższe miejsca
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Zapytaj niejakiego Brujah jak na tym wyszedłLaik pisze: do tej walki niezbędne jest kowadło
Tak się składa, że grałem wczoraj.Eldritch pisze:Jedyny typ, który mógłby powalczyć z Łukaszem o zwycięstwo, sędziował
Jest ogrem, a to zobowiązujewychwa pisze:(które zjadł Czcibor)
Zajadał smutkiwychwa pisze:ciastka (które zjadł Czcibor)
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tylko dla Ciebie! ^^ Urok gracja i wdzięk, to wszystko tylko u Jasifa - a teraz podrzuć te fotki gdzie mam z Beatą to raz a dwa - gdzie rozwiązanie konkursu na najdurniejsza minę ; / ?Jasif pisze: -Adama Kuca - za to, że się nie zesrał.
Wysoko ustawiona poprzeczka, bo ten turneij był fest uberJasif pisze: Będziemy musieli wymyślić coś jeszcze lepszego![]()
wrzuciłbyś jakąś relację - bo straszniem ciekaw!wychwa pisze:Kolejny super turniej w Bielsku ;] ! Dzięki Jasifowi i 8 bili za organizację, naprawdę dało się odczuć włożone zaangażowanie no i te upominki,ciastka (które zjadł Czcibor), herbatka .. rewelacja ! ;] Dzięki przeciwnikom (Golonie,Bruhajowi i Czciborowi) za super bitewki. Czekam na wyniki ! ;]
A i bigos też był b.dobry ;]