Co kto lubi. Taka jedna, co właśnie bierze prysznic, zdecydowanie nie podziela Twojego zdaniaSkavenblight pisze:Wszelkie czynności związane z goleniem u faceta = ZŁO!
(ona sobie bierze prysznic, a ja tu zap... przy klejeniu makiety, ech )
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Co kto lubi. Taka jedna, co właśnie bierze prysznic, zdecydowanie nie podziela Twojego zdaniaSkavenblight pisze:Wszelkie czynności związane z goleniem u faceta = ZŁO!
Skavenblight pisze:
To nie Fanatyk, zauważ, tylko Pawełek, który nie umie sobie znaleźć ładniejszego avatara
O mama!Skavenblight pisze:To nie Fanatyk, zauważ, tylko Pawełek, który nie umie sobie znaleźć ładniejszego avataraTomCio pisze:A pod pachami też się golisz?Pawełek pisze:czas sie zacząć golić na klacie
Fanatyku powiedz mi czy jesteś metro ?
]:-> oj racja ]:->Skavenblight pisze:Wszelkie czynności związane z goleniem u faceta = ZŁO!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Pawełek pisze:
zostałem zjechany, ale jak sie czegoś wymaga to trzeba też czasem się poświęcić
No bez jaj, TomcioTomCio pisze:pomyślałem
Ić ty!Tomash pisze:No bez jaj, TomcioTomCio pisze:pomyślałem
Ależ czcigodna Skavenblight! Nigdy bym o Tobie nie napisał z małej litery. A już aluzje do Twej tuszy w ogóle by mi przez klawiaturę nie przeszły. Nie mówiąc o tym, że nie bardzo wiem z czego Ty te 6 kilo zrzuciłaś ??? Zostało coś z Ciebie ?Skavenblight pisze:Wypraszam sobie, od początku roku schudłam 6 kg, więc się nie rozszerzam, a wręcz przeciwnieTiger Brown pisze:Ta zaraza się jak widać rozszerza
Eeee, przed rokiem 2007 było dużo więcej niż ustawa przewiduje, to co zostało, to taka norma przy której chcę zostaćTiger Brown pisze:Ależ czcigodna Skavenblight! Nigdy bym o Tobie nie napisał z małej litery. A już aluzje do Twej tuszy w ogóle by mi przez klawiaturę nie przeszły. Nie mówiąc o tym, że nie bardzo wiem z czego Ty te 6 kilo zrzuciłaś ??? Zostało coś z Ciebie ?Skavenblight pisze:Wypraszam sobie, od początku roku schudłam 6 kg, więc się nie rozszerzam, a wręcz przeciwnieTiger Brown pisze:Ta zaraza się jak widać rozszerza
Chłopaków pytaj, co tam byłoTiger Brown pisze:EDIT: Czy w tym plecaku z prawej na zlinkowanym zdjęciu nie skrył się szpieg?