05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Re: 05.01.2013 - BILATICON vol. VIII ! Bielsko-Biała
Zdjęcia z GNOMowego aparatu (uwaga, zawiera zdjęcia Kuca - niewskazane dla małych dzieci i osób o jakichkolwiek uczuciach estetycznych).
https://picasaweb.google.com/KubaJasif/ ... n9SO-42fLw
https://picasaweb.google.com/KubaJasif/ ... n9SO-42fLw
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Spawn pisze:Jego 3 rydwany wpadają w moje fiendy i zadają 15 impactów = 7 ran wbitych
Bombaj popatrzył z pogarda i powiedział "tylko tyle?!" ; )
Nie wiesz jak poprawiasz mi dzień tym że Ci sie nie podobam Jasif ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Laik w Twoim wieku to już powinieneś wiedzieć ,że najlepiej się laski na to podrywa - po prostu mówisz jaki jesteś nieszczęśliwy i jak to żona Cię nie rozumie i większość kobiet to kupuje
każda metoda jest dobra prowadząca do celu....
chyba nie muszę tłumaczyć co jest celem?

chyba nie muszę tłumaczyć co jest celem?

Dzięki za Turniej. Relacji nie chce mi się pisać, ale dzięki bardzo przeciwnikom szczególnie naszemu Fekalnemu pony oraz Dominowi. Starali się jak mogli, ale cóż... Nie za wiele mogli takimi armiami. Tak czy siak trochę mnie bawi post Dymitra, który ostatni raz wygrał ze mną jak grałem lizakami jakies 3 lata temu, a gramy dość często ze sobą
Graty dla Laika, 9 punktów straty to nie tak dużo
następnym razem będzie lepiej.
Pozdro i dzięki za turniej dla Szaitisa i Jasifa, ich widziałem więc im dziękuję. Fajny turniej, dość ciasno co prawda i jak dla mnie za wysoka cena w porównaniu do nagród, ale pucharek ładny i kątomierz się przyda kiedyś. A i bigos za 5 fajna sprawa.

Graty dla Laika, 9 punktów straty to nie tak dużo

Pozdro i dzięki za turniej dla Szaitisa i Jasifa, ich widziałem więc im dziękuję. Fajny turniej, dość ciasno co prawda i jak dla mnie za wysoka cena w porównaniu do nagród, ale pucharek ładny i kątomierz się przyda kiedyś. A i bigos za 5 fajna sprawa.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
fajny turniej. świetna miejscówka, jeszcze lepsze tereny - pełen szacun odpowiednich rozmiarów i do tego turbo etstyczne. Graty Jasif.
xYz