Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów I
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów I
@Piotr - mnie z Futhusem niestety wypisz - nie zdążę wrócić z delegacji
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Witam, czy ktoś będzie miał pożyczyć mi na turniej 8 warriorów chaosu, sorcerera chaosu i dysk?
Salamander Leslau
Warriorow i sorca tak (wsio siwe), dysku nie mam. Zabrac?Pedrodilgur pisze:Witam, czy ktoś będzie miał pożyczyć mi na turniej 8 warriorów chaosu, sorcerera chaosu i dysk?
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Filup pisze:Warriorow i sorca tak (wsio siwe), dysku nie mam. Zabrac?Pedrodilgur pisze:Witam, czy ktoś będzie miał pożyczyć mi na turniej 8 warriorów chaosu, sorcerera chaosu i dysk?
Tak, dzięki z góry
Salamander Leslau
Rozpiski w formacie txt sa straszne... zandych statsow, opisow... Ludzie drukujcie sobie wersje html... na tych txt nic nie widac! ;pPiotr pisze:Mogę drukować wszystkim, nie ma problemu.
Jeden warunek: drukuję tylko format txt, rozpiska ma mieć 1 stronę.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
kodeks pod ręką trza mieć w ramach przygotowania do gry oczywiścieFilup pisze:Rozpiski w formacie txt sa straszne... zandych statsow, opisow... Ludzie drukujcie sobie wersje html... na tych txt nic nie widac! ;pPiotr pisze:Mogę drukować wszystkim, nie ma problemu.
Jeden warunek: drukuję tylko format txt, rozpiska ma mieć 1 stronę.
XIII Kohorta Bydgoszcz
ale przeciwnikowi nie będzie się chciało cały czas zaglądać do kokdeksu. Rozpa powinna być w html i tyla.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
+1Pacek pisze:ale przeciwnikowi nie będzie się chciało cały czas zaglądać do kokdeksu. Rozpa powinna być w html i tyla.
Z tekstowymi rozpiskami wchodza potem rozne waly...
jęczycie jak stare babyFilup pisze:+1Pacek pisze:ale przeciwnikowi nie będzie się chciało cały czas zaglądać do kokdeksu. Rozpa powinna być w html i tyla.
Z tekstowymi rozpiskami wchodza potem rozne waly...
XIII Kohorta Bydgoszcz
ja się czuje jeszcze bardzo młody ciałem i duchem
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..