Ja też, kolo dobrze gada!bayer pisze:Nie ważne co ustalicie, ja się zapisuje:)
Za Sigmara!!!
Za Sigmara i Imperium!
Ja też, kolo dobrze gada!bayer pisze:Nie ważne co ustalicie, ja się zapisuje:)
Za Sigmara!!!
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Zapisać ? Dokładnie tak zrobię. Może będzie można zrobić kopiuj/wklej. Zobaczymy.Semi pisze:poczekajmy na nowe euro... wtedy bedziecie wprowadzac zmiany...
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Wpisać na listę ?żuk pisze:Wymiana armii jeśli ma sens, to na równym poziomie graczy albo zielonych albo odpowiednio ogranych/"zaawansowanych". Jak ktoś nie ogarnia do końca swojej kuwety, to nikt mi nie przekona że ogarnie wymyślne kombo armii którą widzi 2 raz na oczy.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Wpisać, wpisaćGrolshek pisze:Wpisać na listę ?żuk pisze:Wymiana armii jeśli ma sens, to na równym poziomie graczy albo zielonych albo odpowiednio ogranych/"zaawansowanych". Jak ktoś nie ogarnia do końca swojej kuwety, to nikt mi nie przekona że ogarnie wymyślne kombo armii którą widzi 2 raz na oczy.
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,