Lublin 12.01.2013 - 2800pkt - kryptonim KUPA
Re: Lublin 12.01.2013 - 2800pkt - kryptonim KUPA
8.Małyska-Pociska - czy to jest 160 pkt dodatkowych do armii? Tzn. czy robię w tym momencie armię na 2960?
Nie, nie są to dodatkowe punkty do armii. Bierzesz jeden dodatkowy unit z dowolnej armii kosztujący max 160pkt.
Dodatkowe punkty są nadal za zabicie herosa ( który jest Małyską Pociską ) czyli +50. Za oddział nie ma dodatkowych pkt.
Dodatkowe punkty są nadal za zabicie herosa ( który jest Małyską Pociską ) czyli +50. Za oddział nie ma dodatkowych pkt.
Poszła poprawiona rozpiska.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Bez jaj 

Że fajnie to na pewnoturek pisze:no co, fajnie by było

Matis - rozpiska znowu do zwrotu. Jeżeli bloodshed to rozlew krwi to przekraczasz limit lordów (32pts) i punktów wogle o 43pts. Nie podałeś też generała

Jak lord jest bazylem, to jego koszt wzrasta o 50 pkt? Jeżeli nie to wszystko jest ok. 25% pkt na lordów (700) ja mam 699 po poprawieniu czarodziejek. Łącznie w pkt też się mieszcze (dokładnie 2800). Przeliczyłem wszystko po 3 razy...
Podejmuję :
Podejmuję :

- OverlordSlayer
- Wałkarz
Czy ktoś ma jakieś bestie do pożyczenia na ten turniej?
Poszukuję Ungorów, Gorów (łącznie z 40) i Bestigorów (około 10). Ewentualnie Harpii w ilości 10 (do mnie jeszcze nie przyszły). Czy jest ktoś w stanie pomóc?
Gwarantuję piwko.
Poszukuję Ungorów, Gorów (łącznie z 40) i Bestigorów (około 10). Ewentualnie Harpii w ilości 10 (do mnie jeszcze nie przyszły). Czy jest ktoś w stanie pomóc?
Gwarantuję piwko.
I gitara, szczurza rękawica z moszny łosia została podjęta przez żelazną pięść przedstawiciela ludu pracującego miast i wsi!szeszej pisze:Czopie rzucam ci challenge za perfidne zmienianie zasad turnieju![]()
Podnieś rękawicę, przedstawicielu gminu
Niezły
Trzeba kiedyś zrobić model krasnoluda trzymającego wielki pomidor. Była by to nagroda za ostatnie miejsce w turnieju dla największego warzywa 

Matis pisze:NiezłyTrzeba kiedyś zrobić model krasnoluda trzymającego wielki pomidor. Była by to nagroda za ostatnie miejsce w turnieju dla największego warzywa
Pewnie mnie by przypadł

Albo mnie