Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów I
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów I
Eh trójmiasto chyba daje ciała nie mam transportu Raczej mnie nie będzie
Mało przyjazna dla przeciwnika. Nie każdy zna statystyki wszystkich jednostek, czy działanie różnego rodzaju zasad specjalnych, przedmiotów magicznych.
W –html mam wszystko czarno na białym, nie ma potrzeby co chwila męczyć przeciwnika, czy wertować podręcznika.
A już w dobie „otwarcia” na młodzież czytelność rozpiski jest bardzo wskazana.
Ps. Tak pobieżny rzut oka na okoliczne turnieje, i jeśli rozpa już jest wymagana to raczej w -html
W –html mam wszystko czarno na białym, nie ma potrzeby co chwila męczyć przeciwnika, czy wertować podręcznika.
Ps. Tak pobieżny rzut oka na okoliczne turnieje, i jeśli rozpa już jest wymagana to raczej w -html
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
plus milionmuchozol pisze:Mało przyjazna dla przeciwnika. Nie każdy zna statystyki wszystkich jednostek, czy działanie różnego rodzaju zasad specjalnych, przedmiotów magicznych.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Plus i milion i jeszcze jeden! !@!!!!@1JJEDJEEEJJNN!!Pacek pisze:plus milionmuchozol pisze:Mało przyjazna dla przeciwnika. Nie każdy zna statystyki wszystkich jednostek, czy działanie różnego rodzaju zasad specjalnych, przedmiotów magicznych.
Bosze co za dyskusja.
Krzychu, szkoda z tym gdaniskiem. Nie poddawaj sie, moze ktos sie skusi? Miejsca mamy dosc I zapowiada sie fajny turniej...
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
reszta ma gdzieś 3duże punkty pewnie
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Andrew moja doszła?
Wysyłałem, ale jak dzisiaj szukałem pliku na swojej poczcie jak zapisałem, to ani widu ani słychu,więc nie wiem.
PS. Gwałtem potrzebuje na jutro 2 Juggernautów - jeśli ktoś posiada czy to od lorda, czy z wochu, czy z dochu będę wielce wdzięczny
Wysyłałem, ale jak dzisiaj szukałem pliku na swojej poczcie jak zapisałem, to ani widu ani słychu,więc nie wiem.
PS. Gwałtem potrzebuje na jutro 2 Juggernautów - jeśli ktoś posiada czy to od lorda, czy z wochu, czy z dochu będę wielce wdzięczny
Andrew raczej Ci nie powie. A drugi post tematu jest aktualizowany na bieżąco.Fumijako pisze:Andrew moja doszła?
Dzięki Panowie za turniej. Wyjazd z przygodami, ale wreszcie w domu. Miejscóweczka „rozdziewiczona”, oficjalne powitanie, kawka, herbatka, czegóż chcieć więcej No może jakieś pługi byście zorganizowali, ale to w sumie drobiazg
Do następnego
Do następnego
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Gratulacje dla zwycięzców, dziękujemy przybyłym ludziom z Włocławka, którzy mimo fatalnej pogody dali radę! Pozdrowienia dla moich przeciwników Fumijako, Pasiaka i Mishu za bezciśnieniowe i przyjemne bitewki.