Procedury reklamacyjne/odwoławcze?

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?

Post autor: KrzysiekW »

Nie wiem, nie widzę jakiegoś specjalnego naciągania - było nieparzyście, ostatni team dostawał baja. IMO nie wygląda jak skok na ligę. Poza tym otwarcie wszystko opisane. :)
Ale jeśli się ktoś z taką oceną nie zgadza, to oczywiście może poddać temat LL.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Poproszę jeszcze o dodanie ksywy: Kosa do id: 1406
Oraz poprawienie ksywy na: Kudłaty w id: 4117 :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Sory, ale wyjebie ktoś te ligi lokalne w pizdu w koncu ?, jak ktoś chce sobie grac lige lokalna to wcale nie musi byc ona zgłoszona do ogolnopolskiej, chyba nie o to chodzi.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Młody pisze:Sory, ale wyjebie ktoś te ligi lokalne w pizdu w koncu ?, jak ktoś chce sobie grac lige lokalna to wcale nie musi byc ona zgłoszona do ogolnopolskiej, chyba nie o to chodzi.
+1
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Post autor: MlSlEK »

To będzie leczenie nie tego co potrzeba. Zakładając czarny scenariusz, choć nie wypowiadam się co do ligi Kohorty, gdyż widzę tyle ile napisano na forum i nic mi do tego, to nie ligi lokalne trzeba usuwać tylko wałkarzy. Wałkarz to instytucja która wygnie zasady w dowolnym momencie dla własnego zysku, nawet poza lokalną. Mówiąc kompletnie abstrakcyjnie, ktoś zwałował mastera -> rozwiązanie zamknijmy mastery.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Młody pisze:Sory, ale wyjebie ktoś te ligi lokalne w pizdu w koncu ?, jak ktoś chce sobie grac lige lokalna to wcale nie musi byc ona zgłoszona do ogolnopolskiej, chyba nie o to chodzi.
Nie ma takiej opcji. Już było głosowane. Niczym się taka liga od lokala nie różni.
Na lokalu też można dopisać graczy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Tak, tylko ze lokale da się grać tylko w weekendy, a ligi lokalne będące parówkami można sobie zgłosic w tygodniu przed koncem ligi :p
Ew, nie powinny liczyć się do miejsca na LL, tak samo szybko można sobie nabić sztucznie miejsce, organizacja ligi nie wiąże się praktycznie z żadnym zaangazowaniem ani kosztami ze strony organizatora. Wylosować pary i spisywać wyniki to każdy sobie może.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Mlody, chyba nie przeczytales dokladnie tego co napisal Jankiel. Glosowanie juz bylo, za jakis czas mozna sprobowac je powtorzyc.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Nie szkodzi , głosowanie było w totalnie z dupy momencie, jak się okazało końcówka sezonu pokazała jak nie trafiony był pomysł przedłużania ligowego zaliczania takich potworków lokalnych.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

+1, ligi lokalne nie powinny być zaliczane do ligi.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Oświadczenie klubu True Legion Kraków:

Sprawdzając kto na nas zagłosował, a kto nie zauważyłem że głos oddał Ukalez z kieleckiego klubu Kieł. Wiedziałem że Kielce nie mają głosu na LL (bo przed głosowaniem liczyliśmy głosy na które możemy liczyć) i tą informację przekazałem klubowiczom. Butan poinformował moderatorów LL.

Mastera chcemy zdobyć uczciwie.

Pozdrawiam
Sevi.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Laik pisze:+1, ligi lokalne nie powinny być zaliczane do ligi.
Przegraliście głosowanie (bardzo wysoko) kilkanaście tygodni temu, nie ma sensu tego drążyć.

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=36887
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Post autor: MlSlEK »

Zwyczajnie turnieje poniżej 16 ludzi i takowe ligi moga nie dawać punktu do LL, zamiast pisać o wyłączaniu lig z rankingu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Zachar
Pseudoklimaciarz

Post autor: Zachar »

Proszę o scalenie turniejów 3014 i 3015, oba na termin 16 lutego 2013, omyłkowo zgłoszony przez dwie osoby. przy nazwie organizatora zostawić Animosity Szczecin przez "y" na końcu :)
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

skąd wziąc ID turnieju z zeszłego tygodnia, jest mi potrzebne by wyniki zgłosić?

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

To dobre pytanie... Coś odkręcimy z Adeonem.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Spoko, a zakładając że was nie oszukuje i naprawdę zgłosiłem tego gigant lokala na 14 osób w odpowiednim terminie możecie mi dać jakieś ID, albo mogę go zgłosić ponownie i wysłać pod nowe id wyniki?

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Cofniemy czas. ;)

W sensie, Adeon wróci jakoś do starego sezonu, zrobimy screenshota i będą znane id itp.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Spoko, dzięki za pomoc.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Proszę o zmianę klubu gracza 3147
na
Black Gamblers, The
i armii na Chaos Dwarfs
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

ODPOWIEDZ