Giełda w Marienburdzkim porcie.
Moderator: #helion#
Re: Giełda w Marienburdzkim porcie.
Kupie metalowego steam tanka przyzwoicie pomalowanego i mistrza inzyniera. Prosze o propozycje i fotki na doomdiver@poczta.onet.pl
Świąteczna promocja ;] 23 hundgunersów za 45zł +15 za przesyłkę
http://allegro.pl/hundgunersi-i2833689017.html
http://allegro.pl/hundgunersi-i2833689017.html
Panowie - jak stoicie z Knightami ?
Jak ktoś ma na pozbycie się rozpatrzę oferty, potrzebuję dużo i tanio, malowania nie uwzględniam bo do zmycia i tak będą.
Ewentualnie tanio pistoli czy kurczaków.
Jak ktoś ma na pozbycie się rozpatrzę oferty, potrzebuję dużo i tanio, malowania nie uwzględniam bo do zmycia i tak będą.
Ewentualnie tanio pistoli czy kurczaków.
http://www.perry-miniatures.com/product ... ts_id=2713
To jest circa 90zł jeżeli płacisz w kupionych wcześniej funtach, + przesyłka. Nie widziałem lepszej kawy 28mm do battla.
To jest circa 90zł jeżeli płacisz w kupionych wcześniej funtach, + przesyłka. Nie widziałem lepszej kawy 28mm do battla.
Modele ładne ale nie wszyscy mają barding i wyglądają jak chłopi na kuniach ;] ale ci z bardingiem naprawdę super ;]
aha no to spoko ;]
A jak zapatrujesz się na różnicę skali między rycerzami Perrych a gamesworkshopowymi? Na warhammer-empire.com jest fota porównawcza.Muthare pisze:http://www.perry-miniatures.com/product ... ts_id=2713
Cienko wyglądają rycerze zakuci w ciężkie blachy drobniejsi od piechurów.. A szkoda, bo ci XVI wieczni mounted man at armsi, faktycznie, są pięknie wyrzeźbieni.
Czy jeśli napiszę, że nienawidzę elfów czy lizardmenów, to podpis mój naruszy §4 pkt b. regulaminu Border Princes?
Widzialem porównania piechoty, te były bardziej zbliżone, no przyznaję że empire knighltly orders ssą bardziej niż myślałem. Jeźdźcy są gigantyczni w porównaniu do konia - ja bym personalnie wybrał perry, bo są o półtorej klasy lepsze, a jeżeli ma się cały odział taki sam to to według mnie nie gryzie.
kupię 1 outridera
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
- Brushlicker
- Falubaz
SPRZEDAM
Piszę z pamięci. Zdjęcia zrobie na życzenie
- 2ch magów (bright,light) + bitsy -> zaczęte malowanie WSTĘPNIE POSZŁO
- kapitana z mordheim (fajny na championa do GS) -> pomalowany TT WSTĘPNIE POSZŁO
- witch huntera -> pomalowany TT+ WSTĘPNIE POSZŁO
- 2ch duellistów , na sierżantów do oddziałów -> TT WSTĘPNIE POSZŁO
- warrior priest z buta, 2 bronie ->TT WSTĘPNIE POSZŁO
-8 KO , FCG + bitsy -> dwóch to późny wip, reszta to podkład + aerografem srebrny na metalowych płaszczyznach, w częściach umożliwiających malowanie
-20 halabard + bitsy -> część pomalowana , większość średnio zaawansowany WiP , kilku w podkładzie WSTĘPNIE POSZŁO
-10 starych GS -> zmyte WSTĘPNIE POSZŁO
-10 nowch GS + bitsy -> większość czystych WSTĘPNIE POSZŁO
-18 handgunnerów
-10 archerów -> jeden pomalowany, dwóch zaczętych, reszta goła WSTĘPNIE POSZŁO
Sprzedaje razem, cena do ustalenia, atrakcyjna(koło 500zł)
Na życzenie, za odpłatą moge zmyć wszystko i zapodkładować
EDIT
Jeszcze angielski, nowy AB , stan praktycznie idealny WSTĘPNIE POSZŁO
Piszę z pamięci. Zdjęcia zrobie na życzenie
- 2ch magów (bright,light) + bitsy -> zaczęte malowanie WSTĘPNIE POSZŁO
- kapitana z mordheim (fajny na championa do GS) -> pomalowany TT WSTĘPNIE POSZŁO
- witch huntera -> pomalowany TT+ WSTĘPNIE POSZŁO
- 2ch duellistów , na sierżantów do oddziałów -> TT WSTĘPNIE POSZŁO
- warrior priest z buta, 2 bronie ->TT WSTĘPNIE POSZŁO
-8 KO , FCG + bitsy -> dwóch to późny wip, reszta to podkład + aerografem srebrny na metalowych płaszczyznach, w częściach umożliwiających malowanie
-20 halabard + bitsy -> część pomalowana , większość średnio zaawansowany WiP , kilku w podkładzie WSTĘPNIE POSZŁO
-10 starych GS -> zmyte WSTĘPNIE POSZŁO
-10 nowch GS + bitsy -> większość czystych WSTĘPNIE POSZŁO
-18 handgunnerów
-10 archerów -> jeden pomalowany, dwóch zaczętych, reszta goła WSTĘPNIE POSZŁO
Sprzedaje razem, cena do ustalenia, atrakcyjna(koło 500zł)
Na życzenie, za odpłatą moge zmyć wszystko i zapodkładować
EDIT
Jeszcze angielski, nowy AB , stan praktycznie idealny WSTĘPNIE POSZŁO
Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, o 15:42 przez Brushlicker, łącznie zmieniany 1 raz.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jakbyś zamierzał kiedyś sprzedawać na części to może bym wziął co nieco ale piechoty nie trawię więc o komplecie nie ma mowy
- Brushlicker
- Falubaz