Warszawa
Re: Warszawa
Jutro w cytadeli euro + brazyliszki luz bez
Ktos chetny ?
pm albo 604 198 779
Ktos chetny ?
pm albo 604 198 779
Ostatnio zmieniony 10 sty 2013, o 23:29 przez r@fix, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Czy ktoś miałby ochotę wprowadzić początkującego w 8 ed. WHFB ?
Na 7dmą edycję grałem sporo, praktycznie tylko w domu, ale to już jakiś czas temu i za wiele nie pamiętam.
Mam całkiem sporo figsów więc jakiś średni format mogę zagrać prawie bez proxów.
Pasuje mi jutro popołudniu, sobota i niedziela - nie jakoś bardzo rano. Gram Skavenami.
Na 7dmą edycję grałem sporo, praktycznie tylko w domu, ale to już jakiś czas temu i za wiele nie pamiętam.
Mam całkiem sporo figsów więc jakiś średni format mogę zagrać prawie bez proxów.
Pasuje mi jutro popołudniu, sobota i niedziela - nie jakoś bardzo rano. Gram Skavenami.
Dziś o 16.00 cytadela, format bazyla. Pisać na 509 696 587, bo nie będzie mnie przy kompie teraz.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Czwartek rivendell g.11 format 2400euro(może być z bazylami), albo 1600 na zasady nowej ligi Rv.
Nieaktualne
Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 14 sty 2013, o 22:02 przez żuk, łącznie zmieniany 1 raz.
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
-
- Kretozord
Jutro w cytce 16. Bazyle.
Gram OG, mam goblinskiego generała.
Gram OG, mam goblinskiego generała.
-
- Warzywo
czy jest ktos chetny na bitwe z krasnoludami w sobote 19.01.2013r. o 11 w cytadeli na ursynowie na 1000-1200 pkt.? na zasadach 8 edycji
-
- Warzywo
gramy z lordami bo nie mam tyle figurek
wez Dark elfy i mozemy grac o 11 w cytadeli
wez Dark elfy i mozemy grac o 11 w cytadeli