Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Lonit vs Grolshek 14:6
I znowu ten teleport. Widok teleportującej się katapulty...bezcenny.
Dzięki za grę.
I znowu ten teleport. Widok teleportującej się katapulty...bezcenny.
Dzięki za grę.
Dzięki za małe, bo już miałem wam wpisać wynik bez małych pukciorów, a one są potrzebne później do tabeli. Pamiętajcie o tym.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ogry Berbecia zatrzymały pochód nieumarłych... Zawiodłem się na wszystkich moich jednostkach, może oprócz nekromanty, który wyrwał kilka punktów swoją magią. Poza tym totalna rzeźnia na stole, prawie nic nie zostało, tylko że cztery modele berbecia ponad cztery stówy ważyły ^^
Z tego co widzę jest szansa że spotkam się z nim w kolejnej rundzie, chociaż mam nadzieję że nie...
Berbeć 13 (1190) - (821) 7 Anbu
Dzięki za grę !
Z tego co widzę jest szansa że spotkam się z nim w kolejnej rundzie, chociaż mam nadzieję że nie...
Berbeć 13 (1190) - (821) 7 Anbu
Dzięki za grę !
spokojna głowa, z tego co wiem w tej lidze nie ma takiej opcjiAnbu pisze:Z tego co widzę jest szansa że spotkam się z nim w kolejnej rundzie, chociaż mam nadzieję że nie...
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
nie ma takiej możliwościJanus pisze:A czy mozna specjalnie zacząć bez jakiegos unitu/ bohatera? np. na unit rzucam 1 a bohater zaczyna normalnie?
swoją drogą ciekawe jak się mają do tego unity typu gutter runnersi - zakładam że gra się normalnie z ich zasadami, ale gdyby się trzymać wordingu scenariusza (rzuca się za każdy unit) to traciliby wykopywanie, czyż nie? chyba że jest do wykopywaczek jakiś FAQ, albo po prostu gra się na zdrowy rozsądek
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
to to wiem, tylko tak sobie gdybam że skoro w scenariuszu jest napisane: na 1 idą do rezerwy, a na 2-6 stawiasz dalej niż 6" od środka stołu, to teoretycznie nie ma tu miejsca na żadne wykopki ale chyba wording samych runnersów to jakoś określa